Zvezda: Određivanje domaćinstva F4 je sprdnja, ovo je privatna Lorbekova liga!

- Ovo je novi skandal rukovodilaca Lige, jer je neozbiljno da gospodin Bilić potvrđuje da su Laktaši mesto odigravanja Fajnal-fora, a da to demantuje gospodin Lisac. Čak i predsednik Igokee nije upoznat sa tim, a Radovan Lorbek koji je ovlašćen po propozicijama o svemu tome ćuti. Neodgovorno je i neozbiljno da neko na ovaj način određuje mesto Fajnal fora, a da pri tome gospodin Lorbek od 6. marta do danas nije obezbedio klubovima kopiju sporazuma između Evrolige i ABA lige. Očigledno Lorbeku nije jasno da su mu propozicije pale, a sad su mu još dodatno izgubile na validnosti, jer je probijen i rok za određivanje mesta odigravaja Fajnal fora koji je po propozicijama bio najkasnije 1. mart - rekao je Ristović dodajući da svakog dana pokušava da ga dobije ali bezuspešno.

Ristović je naglasio i da Lorbek svojim komentarima nastavlja da dezavuiše celu Ligu.

- O mestu odigravanja Fajnal fora možemo da odlučujemo tek nakon uvida u sporazum i jasnog prevoda i tumačenja svega što je tamo dogovoreno, a ne na osnovu manipulacija koje Lorbek svakodnevno iznosi u javnost. U protivnom regularnost Lige će biti totalno srušena i onda bi bilo najbolje da Ligu nismo ni igrali nego da smo prepustili Lorbeku da kaže ko će da igra Evroligu što bi bila još jedna potvrda da ovo nije liga klubova nego privatna liga Lorbeka koji se stalno poziva na Bord ABA lige i nekakve njegove usmene konsultacije - istakao je Ristović.

Direktor crveno-belih posebno je želeo da naglasi da se očekuje da se konačno razjasni sporazum između Evrolige i ABA lige.

- Tek nakon toga, jer su ionako svi rokovi iz propozicija probijeni, napravi dogovor oko mesta odigravanja Fajnal fora ABA lige. Iz tog razloga još jednom zahtevamo od gospodina Lorbeka da svim klubovima dostavi potpisan i overen sporazum - zaključio je Ristović, stoji na zvaničnom sajtu KK Crvena zvezda.

(Izvor: Blic)

aba ligakk crvena zvezdaskandal