KRIZA U PARTIZANU: Tumba se posvađao sa upravom!

Ipak, tokom večeri i Tumbaković je, posredstvom portparola Partizana Dragana Velanca, poručio da ostaje na funkciji i da nastavlja da radi posao sportskog direktora.

„Ljubiša Tumbaković nije podneo ostavku i sutra ujutru će biti u kancelariji. Vraća se na posao“, preneo je stav kluba portparol Dragan Velenac.

Prema nezvaničnim informacijama, članovi uprave kluba prilično žustro i kritički su se osvrnuli na rad sportske struke kluba, a sportski direktor Ljubiša Tumbaković je u sredu ljutito napustio sastanak sa užim rukovodstvom kluba i poručio da se više ne vraća!

Tumbaković je, navodno ljut zbog procene uprave da je struka slabo odradila prelazni rok, ali se i loše ponela prema povređenom Lazaru Markoviću, koji je izjavio da ga tokom boravka na lečenju u Engleskoj niko iz Partizana nije kontaktirao.

Tumbakoviću i treneru Vermezoviću se zamera što je ekipa izgubila sedam od 11 bodova prednosti nad Crvenom zvezdom, što je Eliomar Silva sve dalje od prvog tima, dok je forma Predraga Luke u ozbiljnom padu. Ljudima u klubu nije jasno zbog čega u startnih 11 nema mesta za standardnog reprezentativca Crne Gore, levog beka Vladimira Volkova.

Izvor: Mondo

fk partizanfudballjubiša tumbaković