Noć u BG: Pet osoba povređeno u četiri saobraćajne nezgode

Muškarac star oko 40 godina je oko 21.15 sati u tramvaju na liniji 7 kod Vukovog spomenika na uglu ulica Ruzveltove i Bulevar kralja Aleksandra zatečen bez vitalnih znakova i lekari su konstatovali njegovu smrt, rekla je Macura.

Ženska osoba stara 28 godina je oko 20.50 sati u Bulevaru mira ispred broja 29 pala sa haube automobila, zadobila prelom skočnog zgloba, a prevezena je u Institut za ortopediju Banjica.

Dve osobe su povređene u udesu oko 22.35 sati na uglu ulica Pilota Mihaila Petrovića i Kneza Višeslava.

Žena stara oko 36 godina zadobila je povredu glave i istezanje vrata, a ženska osoba stara oko 27 godina istezanje vrata, rekla je Macura i dodala da su povređene osobe prevezene u Urgentni centar.

Muškarac star 38 godina je u udesu oko 23.15 sati na uglu ulica Resavske i Birčaninove zadobio istezanje vrata i povredu glave.

Muškarac star oko 30 godina, motorista, je u udesu u Prvomajskoj ulici u Zemunu nešto posle ponoći zadobio povredu grudnog koša, ali je odbio prevoz u bolnicu.

Hitna pomoć je tokom noći obavila 100 intervencija od kojih 22 na javnim mestima, a pomoć lekara najčešće su tražili astmatičari, dodala je Macura.

(Izvor: Tanjug, Blic)

beogradsaobraćajna nesreća