Kleo zadovoljan početkom priprema u Partizanu

BEOGRAD, 25. juna 2009. (Beta) - Novi fudbaler Partizana, Brazilac Kleo rekao je da je zadovoljan prvim treninzima na pripremema na Tari i načinom na koji su ga dočekali saigrači i članovi stručnog štaba.

"Osećam se fenomenalno, svi su me super dočekal. Zaista sam prezadovoljan svim što sam doživeo do sada u klubu. Na Tari su sjajni uslovi... Kada imaš dobar ambijent i igra ekipe postaje bolja", rekao je Kleo u intervjuu za zvanični sajt Partizana.

Brazilski internacionalac koji je prošle sezone igrao za Crvenu zvezdu, istakao je da mu je čast što će u Partizanu nositi dres sa brojem devet.

"Čast mi je što ću nositi broj devet, jer su ga nosili veliki igrači u Partizanu. Očekujem da ću osvajati trofeje sa
"crno-belima" i da će klub nastaviti seriju uspeha
", poručio je on.

Kleo je kazao da je zadovoljan žrebom za drugo kolo kvalifikacija Lige šampiona u kojem je Partizan za protivnika dobio velški Ril.

"Moramo da poštujemo svakog protivnika, bez obzira na zemlju iz koje dolazi. Imamo svoj cilj i učinićemo sve da ga ostvarimo", obećao je on.

Brazilac je za Partizan debitovao juče u prijateljskoj utakmici sa Perućcem (4:1), u kojoj je odigrao prvo poluvremenu.

"Tek sam odradio dva treninga sa loptom i zadovoljan sam urađenim do sada. Juče sam se trudio, a ekipa je igrala dobro. Novi fudbaleri se uigravaju, verujem da će uskoro sve biti u redu", zaključio je on.

Kleo je prošle sezone za Crvenu zvezdu odigrao 20 utakmica i postigao 12 golova.