Rašović: Dobro je da smo se vratili!

"Znali smo da će biti teška utakmica, ali nismo znali da ćemo im dati dva gola 'fore'. Izvukli smo se iz neugodne situacije, pobedili i uzeli sva tri boda, koja su nam neophodna", rekao je Rašović novinarima posle meča.

Partizan je danas na svom stadionu, bez prisustva publike, posle preokreta savladao Donji Srem sa 3:2 u 12. kolu Super lige Srbije.

Rašović je dodao da će njegova ekipa na najbolji način iskoristiti predstojeću reprezentativnu pauzu i na najbolji način dočekati finiš jesenjeg dela prvenstva.

Na pitanje novinara da li mu je posle ove utakmice jasnije ko je od igrača za Partizan, a ko ne, Rašović je rekao da je to jasno, ali da nije momenat da se o tome govori.

"Imamo još tri utakmice u prvenstvu i jednu u kupu, a kad se sve to završi, onda ćemo razgovarati o igračkom kadru", rekao je Rašović.

On je pohvalio kapitena Sašu Ilića, koji je još jednom, kako je rekao, pokazao da je pravi lider na terenu i nije želeo da komentariše igru odbrane.

Na pitanje o čemu je razmišljao pri rezultato 0:2, on je rekao: "Moramo da damo tri gola, a to smo i uradili".

Trener Donjeg Srema Vlada Čapić rekao je da je njegova ekipa na ovoj utakmici pokazala da ne zaslužuje da bude na poslednjem mestu na tabeli.

"Teško je... posle 0:2, sigurno nije prijatno. Dali smo svoj maksimum u 60 minuta, ali smo onda pali i to nam se osvetilo na najgori način. Pokazali smo da imamo kvalitet i da ova ekipa zaslužuje bolje mest na tabeli", rekao je Čapić.

On je rekao da želi da njegova ekipa igra napadački, kao što je to dana bilo u većem delu meču i da jedino tako može doći do rezultata.

"Pokazali smo da imamo igru, ali nam nedostaju rezultati. Nadam se da ćemo ovako nastaviti", rekao je Čapić.

Beta

fk partizanfudbalvuk rašović