Drinčić: Imamo dobar tim, ali na terenu ne igraju imena!

"Kada igraš u Partizanu pritisak je uvek veliki. Polako, da sačekamo tu prvu utakmicu sa Novim Pazarom... Ima još 15 utakmica do kraja, ako sve dobijemo, kao što je trener rekao, samo se mi pitamo. Ne znam
u kakvoj ćemo formaciji igrati, ali kako god da bude, ja sam spreman",
rekao je Drinčić, objavljeno je na sajtu Partizana.

"Ekipi je trebalo iskustvo, mirnoća... Imamo dobru ekipu, ali imena ne igraju, kada se izađe na teren sve je drugačije", dodao je Drinčić.

Drinčić u redove crno-belih došao u zimskom prelaznom roku kao slobodan igrač, a sa klubom iz Humske potpisao je trogodišnju saradnju.

"Trudiću se da pokažem zašto sam doveden, nadam se da ćemo se uigrati, da ćemo pokazati dobru igru, brži fudbal i da ćemo pobeđivati", kazao je Drinčić.

Fudbaler crno-belh ocenio je da ekipa dobro radi na pripremama i dodao da očekuje da će biti sve bolje i bolje.

"Dobro radimo, pregurali smo najteži deo priprema, sada sledi finalni deo, počinju utakmice i sve je lepše i lakše... Kada sam došao nisam bio spreman, nisam dugo igrao, sad je već drugačije, biće sve bolje i bolje", rekao je Drinčić.

Drinčić je prošao omladinsku školu Partizana, ali nije dobio šansu u prvom timu.

"Rano sam otišao, pa me ljudi i ne znaju, na meni je da pokažem da zaslužujem da nosim dres Partizana... Kad sam se vratio imao sam utisak da nisam ni odlazio. Lakše mi je da se uklopim, prošao sam omladinsku školu Partizana... Ne znam zašto nisam dobio šansu, bila je tada velika konkurencija", kazao je Drinčić.

fk partizanfudbalnikola drinčić