Oslobodite se i isprobajte ovih 6 poza u seksu!

Obrnuta “Kaubojka”


Ova pozicija omogućava intenzivnu vaginalnu stimulaciju, kao i stimulaciju “G” tačke. Takođe omogućava muškarcu da tokom seksa dodiruje ženi grudi i klitoris. Samo dodajte ogledalo i biće još zanimljivije!

Žena na vrhu

Ova pozicija omogućava ženi da kontroliše pokrete i penetraciju. Kada joj je težište prebačeno na kolena, može se kpokretati slobodno u zavisnosti od želje, dok joj partner ili ona sama stimuliše klitoris. Takođe omogućava partneru da ženi dodiruje i ljubi grudi.

Varijacija obrnute “Kaubojke”

Ova poza dopušta ženi da kontroliše penetraciju, ali je u isto vreme i vrlo udobna i zgodna za dug i lagan seks. Ovu pozu vole one žene koje više vole d su licem okrenute od svog partnera.

“Kaubojka”

Ovo je varijacija klasične tantričke pozicije. Omogućava partnerima slobodu dodira, ali i kontakt očima za vreme seksa. Oba partnera će uživati u međusobnoj stimulaciji i dodirivanju dok se posmatraju.

Yab Yum

Tantrička poza čiji doslovni prevod znači “ultimativno sjedinjenje”, dovodi vaša tela u najbliži mogući položaj. Pošto su vam grudi naslonjene jedna o drugo, osteićete otkucaje srca, a uz njihov ritam uskladite i svoje pokrete. Ovo je vrlo intimna i bliska poza za seks, jer vam se i pubične kosti dodiruju, gledate jedno u drugo i razmenjujete dah, što je vrlo senzualno.

Kaubojka na odmoru”

Ova poza omogućava da se penis postavi uz “G tačku”, što donosi veće uzbuđenje. Takođe je vizuelno atraktivna za oba partnera, jer su im ruke slobodne za istraživanje i dodirivanje.

Izvor/Foto: health24

Foto: Yayimages

pozeseks