ŠOK: Nakon što je saznala da joj je muž homoseksualac, starleta odlučila da usvoji dete!

Nedavno su izbili glasine da je Kanje Vest homoseksualac i da se čeka njegovo javno priznanje. Da li je ta priča istina ili ne, još uvek ne znamo, ali čekamo da saznamo.

U međuvremenu, u Kimye raju dešavale su se neke interesantne stvari...

Cela priča prikazana je u epizodama 'U korak sa Kardašijanima', tačnije, u trećem delu epizoda koje prikazuju odmor na Tajlandu.

Porodica je odlučila da poseti sirotište, nakon što je mlađana lepotica, Kendal Džener rekla: 'Pitam se, kako li je to živeti u sirotištu.' Na šta je sestra Kim rekla: 'Zaista me fascinira činjenica da su ova deca srećna, bez obzira što imaju tako malo', koja je istog trenutka po dolasku u sirotište uspostavila emotivnu vezu sa Pink, devojčicom siročetom.

'Ja sam odrasla uz tako neverovatnu porodicu, jake porodične veze i podršku, i rastužuje me što ovoj deci nedostaje taj element porodice i zajedništva', dodala je.

Naime, Kim Kardašijan je, s obzirom da je tako jako emotivno reagovala na 12-godišnju devojčicu Pink, odmah pozvala svog novog muža Kanje Vesta i rekla mu da bi volela devojčicu da povede sa sobom u Ameriku.

'Rekla sam mu, 'srećo, želim da je usvojimo'', rekla je.

Kimina majka, Kris, je bila jako skeptična: 'Ne možeš tek tako da ušetaš u sirotište i da se zaljubiš u neko dete i poneseš ga sa sobom nazad kući kao da si došla u kupovinu', brecnula se. 'Previše si strastvena, šta god da radiš' - rekla je.

Pošto je razgovarala sa menadžerom mesta gde su odseli, a koji im je prethodno i sredio put do sirotišta, saznala je da tajlandska vlada ne ohrabruje ljude da usvajaju decu sa Tajlanda i da ih odnose iz zemlje.

Kim je bila očajna. 'Pa to je pretužno', požalila se.

Zatim je K-klan deci podelio lopte, slatkiše, i ostale đakonije.

Sa Tajlanda...

Izvor: DailyMail

detehomoseksualacstarleta