Provokacija: Albanski navijači došli u Beograd, među njima i bivši pripadnici OVK!

Grupa navijača sa Kosmeta predvođena bivšim pripadnikom OVK Albertom Kastratijem krenula je za Beograd da podrži Albaniju na večerašnjem meču sa Srbijom.

Albanski mediji na Kosmetu se pozivaju na izjavu Kastratija koji tvrdi da je ušao u Srbiju. On je na svom Fejsbuk profilu objavio sliku sa graničnog prelaza Preševo i tvrdi da je iz Makedonije ušao u Srbiju.

Kastrati je Albanac sa Kosmeta i bivši pripadnik OVK-a. Albanski mediji navode da su navijači okupljeni oko grupe "Plisat" krenuli za Beograd i da su već nabavili ulaznice sa duel sa Srbijom.

Grupa navijača je navodno iz svih delova Kosmeta, Makedonije i Albanije krenula za Beograd uprkos zabrani da prisustvuju meču koji počinje u 20:45 časova na stadionu Partizana.

Kastrati tvrdi da i pored toga što je odlazak Albancima zabranjen, jedan broj "Plisata" je već otputovao za Beograd kako bi podržao albansku reprezentaciju. On je dodao da ako se ostatku navijača zabrani da uđe na teritoriji Srbije, postoji plan B, ali o njemu nije hteo da govori.

Na društvenim mrežama Albanci tvrde da je jedan deo navijača već stigao u Beograd.

Izvor: Kurir

albanski navijačibeogradfudbalOVKzabrana