Obuzdajte STRASTI: U ovim POZAMA mu možete SLOMITI "ponos"!

Nedavna studija sa Univerziteta u Brazilu koja je objavljena u žurnalu Advances in Urology, otkrila je da poza "žena na vrhu", može biti veoma opasna.

Istraživači su posmatrali isključivo muške povrede, pa ovo njie potpuna studija. Ali ono što su istraživači saznali jeste da je oko 50 odsto muškaraca koji su prijavili povrede, zadobilo iste tokom poze kada je njihova partnerka bila odozgo. Muškarci homoseksualnog opredeljenja su prijavili mnogo manji postotak povreda tokom seksa, ali je nekolicina njih bila ozbiljno povređena tokom masturbacije.

Doggy poza i muškarac odozgo su druge dve poze koje su uzrokovale povrede, oko 28 i 21 odsto preciznije. Ali pre nego što se odlučite da prestanete da ih praktikujete, neka vam bude jasno da se su povrede penisa ipak retke.

Iako je poza kada je žena odozgo opasna, ona nije toliko strašna, jer su povrede veoma retke, toliko da ne postoji ni realna statistika. Tokom 13 godina sporovođenja ove studije samo 100 muškaraca je prijavilo zadobijene povredeU tom slučaju, nastavite sa dosadašnjim pozama koje vam pričinjavaju zadovoljstvo.

Izvor: kurir/cosmopolitan

ljubav i seksseks pozestrast