Beograđani su nam otkrili: O čemu misle momci, a o čemu devojke pred svoj prvi seks?

Muškarci i žene se razlikuju čak i kad je prvi seks u pitanju.

Nekima je sopstveno golo telo glavni problem

"Bila sam u busu ka svom dečku i znala sam da će se to desiti tog dana. Razmišljala sam kad se budem vraćala nazad istim ovim putem više neću biti ista. A tamo, neposredno pred čin razmišljala sam o svom golom telu, bilo me je malo blam da budem gola ispred nekoga. Da sam znala koliko će da boli ne bih razmišljala o golotinji nego bih drmnula jednu rakiju. Imala sam 16. Ja sam bila u fazonu stani stani stani, a on kao pa ne mrdam, a ja umirem..." priča nam Dragana

Drugima nedostatak znanja

Jelena "Imala sam 18. Meni je bio prvi put, a on je bio već iskusan, pa mi je sve bilo cim. Šta ako ne budem znala šta da radim? Šta ako bude toliko krvi da mu uništim posteljinu i krevet- pa umreću od blama! Šta ako od nervoze počnem da se smejem kad se on skine?"

A nekima pak strah

Dijana "Moji nisu znali da sam otišla kod njega, pobegla sam sa časa. Imala sam 17 godina, i nisam bila sigurna da će se desiti. Plašila sam se bola više nego što sam mislila na išta drugo. A onda sam počela da se plašim šta ću ako moji roditelji saznaju? Toliko sam se uplašila od roditelja, da bol nisam ni primetila!"

Za žene je samo gubljenje nevinosti velika stvar, dok je muškarcima na listi problema performans zauzimao prvo mesto.

"Bila je starija od mene, i već je znala šta radi, a ja sam samo brinuo kakav ću biti i koliko ću trajati... imao sam 16." kaže za Nadlanu.com Predrag

Neki su uživali u trenutku...

"Išli smo da pogledamo film u bioskopu Tuckwood, i palo nam je na pamet da se navatamo u parku... Iskreno, više me brinulo skupštinsko obezbeđenje, i to što je zemlja neudobna."
Kaže nam Velibor.

Dok je drugima nervoza upropastila stvar

"Bio sam toliko zaljubljen u nju, i toliko nervozan, da je ON stalno padao. Blam me živi pojeo. Tokom sledećeg pokušaja, samo sam o tome mislio, i samo sam crveneo... Da ona nije bila odlučna, ništa ne bi bilo od cele priče." kaže nam Igor.

A neki nisu imali nikakvih problema.

"Kad je došlo do toga, nisam razmišljao o tome kakav ću biti, da li će joj se dopasti... Iskren da budem, u glavi mi je bilo samo - Jeba*u, jeba*u, kako je dobra riba, ne-mogu-da-verujem-da-ću-je*ati!"


Kako je izgledao vaš prvi put? Šta vam je bila najveća briga?

Nadlanu / T.D.

beograđanigubljenje nevinostiprvi putseks