Pet modnih detalja koji prave razliku

1. Ešarpe, šalovi, marame
I poznate dive znaju tajnu dobre ešarpe ! Ugledajte se samo na neke od njih i uvidećete da vam je efektna marama zapravo sve što vam je potrebno da izgledate sjajno svaki dan ! Ovaj modni dodatak će i od najdosadnije kombinacije napraviti trendi izbor ! Dodavanjem šala, ešarpe ili marame svom stilu dajete dodatnu teksturu, možete osvežiti dosadnu jednobojnu odeću i učiniti svakodnevnu kombinaciju drugačijom ! Možete ih nostii oko vrata čvrsto ili labavo vezane, oko struka kao kaiš ili prebačene preko ramena.

2. Nakit
Nakit je jedan od ženinih najboljih prijatelja kada je moda u pitanju. Dobar komad nakita će osvežiti svaki izgled i dok ste lupile dlanom o dlan vašu poslovnu kombinaciju će učiniti idealnom za večernji izlazak ! Dobra upadljiva ogrlica na jednostavnoj beloj košulji čini čuda ! Nakitom možete skrenuti pažnju na deo tela ili komad garderobe koji želite da istaknete.

3. Kaiševi
Osnovna funckija kaiša jeste da drži pantalone na mestu, ali u svetu mode njegova uloga je daleeeeko šira ! Ovaj modni detalj će naglasiti vaš struk, transformisati široke haljine u seksi varijante, dati određen ton i stil celokupnoj kombinaciji ! Ima ih u najrazličitijim fazonima, postoje tanji i širi, jednostavni i upadljivi. Na vama je samo da izaberete onaj pravi!

4. Obuća
I same znate koliko najobičnija dnevna kombinacija farmerke + košulja izgleda drugačije kada obujete obuću na visoku potpeticu nego kada ste u patikama ! Time vam je sve rečeno ! Obuća je ključna za svaku kombinaciju i njom ćete zapravo zapečatiti izgled i dati mu konačan fazon ! Cipele su odraz stila i na njima ne treba štedeti.

5. Naočare za sunce
Najbrži trik da zamaskirate burnu noć koja vam se očitava na licu jeste da stavite naočare za sunce. Ništa ne menja izgled kao ovaj modni detalj ! Pored toga što štite od sunca sjajno dođu kao spasonosna varijanta kada nemate dovoljno vremena za sređivanje. Dovoljno je da ih stavite na oči i odmah dobijate efekat glamura i otmenosti.

mogujatosama/nadlanu

modamodni dodaci