Hladno pivo leči umor i malodušnost novom pesmom "Vjeruj u mene"

Momci iz Hladnog piva već nekoliko meseci drže svoje fanove u neizvesnosti kada će se pojaviti novi, dugo iščekivani album. Odgovor je – uskoro!

Nove pesme su napisane i u fazi su poliranja, pa se novo izdanje, pod nazivom „Dani zatvorenih vrata“, očekuje sredinom aprila. Zamiljivo je da će ovaj album biti prvi koji će bend izdati za sopstvenu etiketu – Gajba records.

Kako bi prekratili čekanje, Hladno pivo nas je nedavno obradovalo novim singlom „Vjeruj u mene”, koji je sada dobio i svoju video priču i spot premijerno možete da pogledate na MTV kanalu u ponedeljak u 20 časova!

Video spot za ovu pesmu je neka vrsta kratkog dokumentarac koji prati nastajanje jedne pesme i jednog albuma i verno prikazuje atmosferu unutar benda; bez glumaca, statista, šminkera i stilista. Ovo je prvi spot Hladnog piva „iz kućne radinosti“ i može biti osveženje uprkos „radničkoj“ atmosferi i sivilu. Za finalni rezultat dokumentarnog video spota zaslužni su, osim HPa, Marko Dimić Jimmy koji je snimao, Vojan Koceić koji je montirao kadrove.

„Pesma „Veruj u mene“ predstavljena je javnosti pre dve nedelje i vrlo brzo je svojim optismistično-pesimističnim duhom osvojila radijske etar i publiku. Uz ranije predstavljene pesme „Na ovim prostorima“ i „Messi“, „Vjeruj u mene“ nalaziće se na albumu „Dani zatvorenih vrata“ koji očekujemo u drugoj polovini aprila. To će biti prvi album koje Hladno pivo izdaje za svoj izdavačku kuću Gajba records. „Vjeruj u mene“ je pesma o pozitivnom pristupu, kojom obično započinjemo svaku probu, jer leči umor i malodušnost, a osvežava bubne opne. Ovaj je singl ujedno i najava novog albuma koji ćemo sredinom aprila izdati sami za sebe. Tako ćemo imati izdavača s kojim ćemo biti uvek na istoj, uvek pozitivnoj talasnoj dužini” – poručuju iz benda.

Dok ne stigne novi album, uživajte u pesmi i spotu za „Vjeruj u mene“.

MTV Premijera: Hladno pivo „Vjeruj u mene“

Ponedeljak, 16. mart u 20:00 na MTV kanalu i MTV.rs