HOROSKOP ZA 11. DECEMBAR: Ovna čeka neprijatno iznenađenje, Vodoliju će obradovati jedan poziv

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Budite oprezni u saradnji sa Rakovima i Škorpijama, mogu vam spremiti neko neprijatno iznenađenje. Pitanje finansija u radu sa stranim partnerima postaje za vas prioritetno a u priličnoj ste neizvesnosti u radu sa Jarcem ili Ribama. Niste svesni da možete da mnogo lakše postignete uspeh nego što pretpostavljate.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Današnja poslovna ponuda od Raka ili Lava može biti za vas veoma interesantna ali vi nećete biti spremni za kompromis i nećete želeti da pravite bilo koju vrstu dogovora koji vam ne odgovara. Ako ste sigurni da ste na pravom putu ka uspehu, ne postavljajte svoje uslove koje drugi ne mogu ispuniti.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Svesni ste svojih potencijala i ne želite da raspite svoju energiju i vreme na one koji bi mogli da i sami nešto nauče o poslu. Mnogi se oslanjaju na vas i pokušavaju da vam laskanjem u stvari daju na znanje da očekuju da vi završite i njihov deo posla jer ste u tome iskusniji.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Ako budete realni ilii ako budete spremni na bilo kakav kompromis, moguć je dogovor.Verujete da možete da se upustite u rizičan posao ali bi trebalo da dobro razmislite koga ćete u vezi sa tim savetovati. Novi poslovi mogu biti veoma zahtevni i odgovorni što vam se neće svideti.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Možete biti pod uticajem pozitivnih energija danas zbog mladog Meseca u Strelcu, u korespondentnom znaku koji pripada elementu vater i to je razlog zbog čega ćete dobiti ideju o unapređenju vašeg posla uz pomoć jednog Raka, Jarca ili Strelca. Venera u Škorpiji je pogodna za one koji se bave porodičnim ili nekom drugom vrstom privatnog biznisa. Nemojte se raspravljati sa Vagom ili Ovnom.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Trebalo bi da mnogo realnije sagledavate ponude naročito po pitanju posla i to ako ste rođeni početkom znaka. Nemojte ulaziti u rasprave sa januarskim Jarcima niti sa majskim Blizancima. Ponuda za saradnju sa Vodolijom biće ono na šta ste dugo čekali ali vas možda više neće nešto naročito interesovati.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Mars u vašem znaku i mlad Mesec u Strelcu daje vam nove prilike za uspeh, naročito ako planirate da radite sa onima koji žive u inostranstvu. Svaka vrsta saradnje sa ženama može biti uspešna u svakom slučaju i trebalo bi da imate veliko samopouzdanje mada možete izgledati potpuno suprotno. Budite svesni svojih sposobnosti.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Pod velikim ste uticajem mladog Meseca jer se dešava u vašoj astrološkoj kući posla i novca. Ne morate da budete naročito zabrinuti ako ste planirali da započnete nov posao a niste ga još uvek realizovali. Postoje dobre šanse u vezi sa poslom koji se odnosi na turizam, spoljnu trgovinu, diplomatiju, medije i obrazovanje.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Spremni ste da započnete nešto novo, neki nov projekat, stil života, preseljenje u drugi stan, napuštanje zemlje, započinjanje privatnog biznisa, ali vama je potrebna značajna promena. Možete započeti mali privatni biznis ili neki projekat u kome ne biste zavisili od drugih, samo od samog sebe.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Mlad Mesec vaša dvanaesta astrološka kuća tajnog života, intuicije, vodi vas u nekom novom pravcu i destinaciji ne samo u geografskom pogledu već i u mentalnoj sferi. Imate velike potencijale koji bi trebalo da budu izraženi na najbolji način, kroz umetnosti ili neku vrstu posla u vezi sa javnošću. Pitajte nekog u koga imate povernje jer ima veće iskustvo od vas u poslu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Bićete prijatno iznenađeni nečijim pozivom koji će biti povoljan u svakom pogledu. Vaše ambicije mogu biti realizovane ako budete otvoreni za sugestije onih koji su originalni, drski, samouvereni, slični vama. Slab Mars u Vagi može biti pomalo uznemiravajući čineći vas destabilizovanim.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Možete se nadati da ćete biti zamoljeni za uslugu od nekog ko je veoma ugledan i spreman da započne sa vama projekat koji bi mogao biti veoma obećavajući za vas u pogledu vaše dalje karijere. Ako želite da uspostavite kontakte sa onima koji žive van vašeg mesta,napravite prvi korak ili budite ubedljivi.

Izvor: conopljanews.net