Ekskluzivno za Nadlanu.com iz Dubaija: Puro Beach Dubai - Gala Opening

Smešten u samom centru srcu Dubaija, Puro beach najpoželjnija je oaza i potpuni kontrast spektakularnim, staklenim zgradama, koje ga okružuju, nudeći opuštanje i potpuni hedonizam uz bazen koji vijuga kao reka kroz zelenilo, palme i cveće. Njegov brižljivo osmišljeni koncept i belina udobnih ležaljki za sunce, fotelja za relaksaciju uz piće ili restorana koji nudi internacionalnu kuhinju, privlači kao magnet.

POGLEDAJ I:
Puro Beach Dubai - Gala Opening FOTO

Hotel "Conrad" i "Purobeach" su za ovu priliku gostima priuštili i jedinstveno otvaranje koje je trajalo od ranih popodnevnih sati pa sve do kasno u noć.

Idealna temperatura od 30-ak stepeni, raznovrsni kokteli, jedinstvena Puro lounge muzika i pažljivo uvijeni Puro peškiri za sunčanje, bili su idealna uvertira da se mnogobrojni gosti, koji su neprestalno pristizali, osećaju relaksirano i privilegovano u pažnji, koju su osmislili domaćini i organizatori.
Kako se bližila noć, tako se dnevna atmosfera pretvarala u pravi plažni noćni klub, a okolne zgrade, zaštitni znak arhitekture Dubaija, bacale su raznobojnu svetlost na Puro beach, čineći od njega nešto nalik rajskom vrtu.

Uz taj light-show, Puro DJ-evi ubrzali su ritam i spontano podizali atmosferu, te je većina popodnevnih gostiju ostala, mešajući se sa elegantnim zvanicama koje su pristizale u večernjim satima. I kako je veče išlo uzlaznom putanjom, specijalni poklon za sve bio je balkanski live band Al Jazeera iz Niša, zvezde Puro beach-a, koji su svojom fusion house muzikom digli na noge i one najudobnije uvaljene u fotelje. Svi su igrali, ujedinjeni dobrim vibracijama i kosmopolitskom duhu.

Taj mix u odevanju, hrani, arhitekturi je ono što Puro Dubai čini drugačijim od svih evropskih Puro beach klubova. Istovremeno savremeno i tradicionalano mesto za lokalne i globalne posetioce i goste.

Nezaboravan ugođaj koji možete samo odavde poneti u svom sećanju.
I dok u Evropi Puro destinacije čekaju na sunce, leto i sledeću sezonu, ovde se ništa ne čeka. Sve je tu.

Čeka se samo na Vas. Jedna ležaljka u Puro beach Dubai je Vaša.