POKLON ZA PAMĆENJE: Razoružajte svoju damu darom po njenoj meri!

Dame se vezuju za nakit koji nose. Mnogo njih veruje da im je baš prsten koji imaju na ruci srećan prsten, a ogrlicu ne skidaju jer je talična, zato što im je to poklonila životna ljubav ili neka druga draga osoba. Nakit koji nosimo je, takođe, i odraz našeg karaktera.

U Balkanskoj ulici broj dva, nalazi se kuća renomiranog francuskog BREND nakita APM - Monaco. Po prvi put u našoj zemlji damama je dostupan ovaj nakit nastao sinergijom šika i ‘joie de vivre’ načina života francuske južne obale.

Prave kupoholičarke znaju koliko je traumatično iskustvo kada se ona stvar koju su namerile da kupe: proda! Brend APM Monaco vas podseća na to koliko je važno da uvek imate originalan komad nakita jer svakoga meseca nude potpuno nove, unikatne komade darujući svojim kupcima priliku da nose neponovljiv i jedinstven nakit, koji je na tržištu samo osam meseci!

FOTOGALERIJA: NAKIT APM

Dragi muškarci, ako niste sigurni šta bi se dopalo vašoj dami, obučeno osoblje će vas provesti kroz ovaj bogati APM svet, i navesti vas da odaberete odgovarajuće. Ako, ipak, niste sigurni šta je ono što bi oduševilo vašu damu, imate mogućnost da kupite i poklon vaučer, pa da ona sama odabere.

Poznato je koliko mirisi snažno utiču na nas, da bude ona sećanja i emocije koje smo i sami zaboravili.

Nakit APM se pakuje u atraktivne, diskretno naparfemisane kutije koje će svaku damu razoružati.
Cene su pristupačne, kreću se od 40 evra pa naviše. Imaju u ponudi plemenite metale i drago kamenje: srebro, zlato, rubine, smaragde. Važno je naglasiti i da je nakit svakodnevno upotrebljiv. Ne morate da ga skidate kada perete ruke ili se kupate, jednostavno se ne može dogoditi da dođe do promena na njemu.

Ako više volite da pazarite sa one strane reke, nakit APM francuskog brenda možete kupiti i u šoping molu Ušće od 01. decembra.