SEKS SA BIVŠIM OD PRIJATELJICE: Koliko je to dobra odluka

U našem društvu gotovo je tabu tema, ali ponekad postoje olakšavajuće okolnosti pod kojima možete da uđete u vezu sa bivšim svoje drugarice. Evo o čemu treba da razmislite...

Dopuštenje - Zvuči kao da ste u mafijaškom fiilmu i da vam treba donov blagoslov, ali ako zaista mislite da sačuvate prijateljstvo, drugarica mora da vam jasno da do znanja da je OK sa tim da budete u vezi sa njenim bivšim dečkom.

Prebolela ga je - Jedino ako znate da ga je prebolela možete uopšte da razmišljate o ideji zabavljanja sa njenim bivšim dečkom. Ako još ima nekog novog, utoliko ste sigurniji da će vam lakše oprostiti.

Kratka (seks) veza - Ako su vaša drugarica i vaš potencijalni dečko bili u neobaveznoj, kratkoj vezi, to ne bi trebalo da bude problem. Verovatno su odmah shvatili da nisu jedno za drugo i nema povređenih. Ipak, preporučujemo da je ipak prvo pitate za mišljenje.

Prava ljubav - Ako ste 100 posto sigurni da je baš bivši dečko vaše prijateljice vaša srodna duša, onda nemamo šta da dodamo. Neka ljubav pobedi, a vi budite spremni na to da ćete možda izgubiti prijatelja.

ljubavsekszabranjene veze