TOM BREJDI I ŽIZEL: Da li će se slomiti pod pritiskom?

Tom Brejdi, profesionalni igrač američkog fudbala koji igra na poziciji kvoterbeka u ekipi Nju Ingland Patriotsi, prema Forbsovoj listi 100 najplaćenijih sportista iz 23 zemlje sveta, nalazi se na15 mestu. Lep mlad, uspešan i oženjen lepoticom za kojom čezne čitav svet – Žizel Bundšen.

Ipak, izvori bliski ovom paru govore da je Tom počeo veoma ružno i neprijatno da se ponaša u društvu svoje žene. Šta je razlog takvim govorkanjima, još uvek niko ne zna s obzirom na to da su slavni i bogati, i na svim javnim nastupima deluju srećno.

Procenjuje se da najlepši par šoubiznisa, Tom Brejdi i njegova supruga manekenka Žizel, zajedno vrede 480 miliona dolara.

U prethodnoj godini, samo od ugovora u klubu, Tom je dobio je 36,1 milion dolara, plus 8 miliona dolara bonusa, a ogroman novac dobija od sponzora jer ima potpisane ugovore kao zaštitno lice TAG Heuer brenda, Ugg i Under Armour brenda, što mu dodatno donosi 7 miliona dolara godišnje. Tako je ovaj lepotan samo u protekloj godini zaradio 44 miliona dolara, plus 7 miliona od sponzorskih ugovora. Ispada da mu ugovori koje ima sa sponzorima obezbeđuju godišnji džeparac.