PEVAČ SPREMAN ZA NOVU ULOGU: Saša Matić postaje glumac!

Naime, producent Mima Karadžić želeo je da ispuni sebi želju i dovede Matića u seriju, jer obožava njegove pesme i smatra ga velikim umetnikom. Kako "Alo!" saznaje, folk pevač je bez razmišljanja prihvatio ovu ponudu, a kada je čuo da Karadžić voli pesme sa njegovog novog albuma, i da jednu uvek rado zapeva, nije mogao da ga odbije.

- Saša je veliki profesionalac i to znaju svi koji su ikada sarađivali sa njim. Iako je već nekoliko puta imao slične ponude, sada nije mogao da odbije Mimu, jer ga ceni i poštuje kao glumca i čoveka koji iza sebe ima veliku karijeru. Njih dvojica su se našli, razgovarali o svemu, a tada mu je Karadžić priznao da pored velike želje da bude deo njegove serije, on obožava njegov poslednji album, posebno pesmu "Taksimetar" koja mu se najviše dopala - otkriva izvor i dodaje:

- Matić je bio prijatno iznenađen kada mu je Mima priznao da bukvalno otkida na tu numeru i Saša nije krio oduševljenje što jedna takva glumačka veličina sluša njegove pesme. Pristao je bez razmišljanja i sada samo ostaje da se snime scene u kojima će se on pojaviti - kaže izvor za "Alo!".

Iako je dugo razmišljao koju ulogu bi mogao da dodeli Matiću, Mima Karadžić je ipak došao na ideju da folk legenda u seriji "Komšije" tumači sebe.

- Saša će se pojaviti u nekoliko scena u jednoj od epizoda četvrte sezone, a najverovatnije će i otpevati pesmu koju Mima obožava. Još se ne znaju tačni detalji, ali je sasvim sigurno da će Sašina uloga obeležiti četvrtu sezonu - kaže naš izvor.

Mima Karadžić je potvrdio ovu informaciju.

- Tačno je da će se Saša pojaviti u četvrtoj sezoni serije "Komšije". Izuzetno ga cenim i poštujem kao umetnika, tako da će svi gledaoci imati priliku da ga vide u nastavku jedne od najgledanijih serija,

S druge strane, folk zvezda Saša Matić nije krio oduševljenje zbog toga što će se pojaviti u seriji.

- Drago mi je što sam dobio priliku da sarađujem sa Mimom, koji mi je rekao da je emotivno doživeo moju pesmu "Taksimetar" i da je želeo da se pojavim u njegovoj seriji. Videćemo kako će to sve izgledati na kraju - rekao je Matić za "Alo!".

Izvor: Alo
Foto: Youtube - printskrin

glumackomšijemima karadžićsaša matićserija