IMAŠ MOJU PORODICU: Sloba pao u depresiju, Luna mu obećala da ga napolju čeka lep život sa njom! (VIDEO)

Luna Đogani i Sloba Radanović prethodne noći izdvojili su se od ostalih zadrugara, a Sloba je iskoristio priliku da se požali Luni i ispriča koliko mu teško pada boravak u Zadruzi, zbog čega ga je ona tešila i ubeđivala da će sve biti mnogo lakše kad izađu iz rijalitija.

Nemam motiv - kazao je Sloba.

Imaš motiv! Misli napolju šta će da bude. Imaš mene, shvati to! Tvoj život ne može da bude gori kad izađeš. Može samo da bude bolji, jer imaš mene! Imaš mamu i tatu, imaš tvoje prijatelje koji te čekaju. Imaš moju porodicu. Gde god da budeš, šta god da bude ti si sa mnom. Gde god ja da budem, ti ćeš biti sa mnom. Moj život je i te kako lep i nikad sebi ne bih dozvolila da bude loš - objašnjavala je Luna.

- Ja sigurno ne mogu da se smejem - rekao je Sloba.

- Nemoj. Ne tražim ti to. Samo se potrudi da budeš dobro ti u glavi, da kažeš sebi ovo je igra koja se završava uskoro - rekla je Luna.

Najviše ću da postignem ako ćutim i isključim se iz svega - zaključio je Sloba.

Dobro, okej. Ali imaš mene ti i ja izlazimo zajedno, šetamo, pričamo o čemu god poželimo, igramo se, zezamo se. Tako će ti biti lakše - rekla je Luna.

Je*o te šta sam doživeo da nemam volje da ustanem iz kreveta! Samo mi se spava, non-stop bi ležao, a kad treba da spavam onda hiljadu misli i vrtim se po krevetu kao debil - rekao je on.

Kad si zaspao sinoć? - pitala je Luna.

Jutros. Ko zna kad... Ništa više me ne zanima, kad budem osetio potrebu da izađem iz kuće, ja ću da izađem i da odem, bila to pitanja gledalaca, pitanja novinara, udarna emisija, boli me uvo, ako budem osetio potrebu ja ću da izađem... Ja hoću da sačuvam svoju psihu i svoj zdrav razum -objasnio je Sloba.

I ja ću isto, ja te podržavam - rekla je Luna.

Pogledajte razgovor Lune i Slobe:

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

depresijaluna đoganiSloba RadanovićZadruga