NA KORAK DO KRAJA: Kija i Sloba svode račune i pričaju o razvodu!

Pobednica prve sezone ovog rijalitija brzo je potpisala papire ali pevač što zbog svojih, što zbog obaveza advokata, to još uvek nije učinio.

- Mene fascinira koliko su ljudi preokupirani tim krajem našeg odnosa. Svi očekuju neki raspad. Ne mogu da verujem da nemaju svoja posla - rekao je Sloba Radanović u emisiji u kojoj su supružnici prvi put gostovali zajedno, nakon pojavljivanja priča o razvodu po izlasku iz Bele kuće.

Kija razume zašto njihova ljubavna priča, pa i krah braka, privlače toliku pažnju.

- Mi smo sve to dali medijima, dali publici. Ja sam pre ove "Zadruge" volela da čitam sve te tabloide. Pratila sam šta rade poznate ličnosti, bilo mi je zanimljivo, a mogu da zamislim kako je ljudima koji su nas gledali više od devet meseci... Svoje priče nekako porede sa našom pričom! Devedeset procenata žena mi prilazi i govori da im se desila neka slična situacija. Ja ih razumem na neki način - rekla je ona.

Odmah zatim, priznala je da joj Sloba nedostaje, što smatra normalnim.

- Normalno je da mi nedostaje, pogotovo kada se dešavaju neke lepe stvari, pa ne mogu da podelim to sa njim na način na koji bih volela - rekla je ona, a Sloba je dodao da se i on isto oseća po tom pitanju.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/Printscreen

Kristina Kockarrazvodslobodan RadovanovićZadruga