20 GODINA OD SVETSKOG SREBRA U JAPANU: Vanja uputio dirljivu poruku Nikoli i raznežio fanove!

Pre tačno dve decenije naši najbolji odbojkaši osvojili su srebrnu medalju u finalu Svetskog prvensta u Japanu u okršaju sa domaćinima.

U nikad boljem sastavu tadašnje Jugoslavije igrali su sve sami asovi: Vladimir Batez, Zoran Tanasković, Andrija Gerić, Đula Mešer, Goran Vujević, Ivan Miljković, Slobodan Boškan, Veljko Petkovič, Đorđe Đurić, Igor Vušurović, ali i možda dva najveća imena, braća Grbić, Vladimir i Nikola i uspeli su da vrate osmeh na lice fanova u otadžbini koja se još uvek oporavljala od posledica sankcija.

Iako imaju kako poslovnih, tako i porodičnih obaveza, skromna braća iz malog sela kraj Zrenjanina i dalje pronalaze vremena jedan za drugog, a ovoga leta otputovali su na Zlatibor gde se pripremaju za nove pobede.

- Godine mogu da nas lome. I bore i kilogrami... Ali duh... Nikad. Uvek je posebno kada se sretnemo i provedemo neko vreme zajedno. Prepucavanje iz detinjstva i dalje se nastavlja, ono naivno, dečije, bezazleno. Iako nakratko drago mi je što je i ove godine deo "Kampa Vanje Grbića" i kao podrška i kao njegov deo - napisao je Vladimir na svom Instagram profilu i dobio mnoštvo pozitivnih komentara.

Autor: nadlanu.com/V.A.
Foto: vladimir_grbic/Instagram

dirljiva porukakampnikola grbićodbojkasrebrovladimir grbićzlatibor