MILIĆ NEUTEŠAN ZBOG ĆERKINE TRAGIČNE SMRTI: Ubijalo ju je to što je viđala decu jednom nedeljno, zbog toga je imala suicidne misli!

Milić i njegova supruga koji su danima bili kod Maje u Bosni i Hercegovini, ali su pre njene smrti stigli u Beograd i nisu ni slutili tragediju.

- Do juče smo Suzana i ja sedeli sa Majom, pričali smo, sve je bilo u najboljem redu. Obećala mi je da će biti normana i da se više neće drogirati. Mislio sam da će sve krenuti nabolje jer je pokrenula neki biznis sa dečkom, planirali su da idu i na more. Mi smo se u Beograd vratili u utorak uveče, a ona je u to vreme umirala u Sarajevu. Meni su tek ujutru javili da mi se ćerka predozirala. Kažu da je preminula oko ponoći - kaže Milić Vukašinović.

Roker je objasnio da se psihičko stanje njegove ćerke pogoršalo kada joj je Centar za socijlani rad u Sarajevu prošle godine oduzeo sinove.

- Ubijalo ju je što decu viđa jednom nedeljno i zbog toga je imala suicidne misli. Početkom juna je pokušala da se ubije. Decu sjoj oduzeli upravo zbog toga što je imala problem sa narkoticima. Ja sam jojn govorio da se sve može rešiti i da joj deca mogu biti vraćena samo ukoliko se okane te droge i bude čista. Čak su mi i ljdui iz tamošnjeg Centra za socijalni rad, u kojem je decu viđala svakog petka, rekli da će joj biti vraćena, ali prvo njeno stanje mora da se stabilizuje - ispričao je Milić Vukašinović.

On je istakao da je njegova ćerka prošle godine zaglavila na psihijatriji u Splitu, pa je nastavila lečenje u Sarajevu.

- Uzimala je terapiju jer sam je ja naterao da se skine sa heroina. Ubeđen sam da je od tada, pa sve do utorka uveče, kada se predozirala, bila čista - ispričao je Milić za "Informer".

Izvor: Pulsonline.rs
Foto: suzana.vukasinovic/Instagram

ćerkadecaheroinMaja Avdibegovićmilić vukašinovićsamoubistvo