ŽELI DA IZGLADI ODNOSE: Megan Markl odlučila da poseti oca?

Krajem avgusta, nakon nekoliko meseci iščekivanja, u Americi će se navodno ponovo sresti vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl i njen otac Tomas Markl. Ona se na taj se put sprema sama, bez svog supruga princa Harija, a posetu se navodno izuzetno veseli upravo 74-godišnji bivši direktor rasvete u Holivudu.

To bi bio prvi susret oca i ćerke nakon nekoliko meseci, a posebno nakon svega što se dogodilo svega nekoliko dana pre njenog venčanja 19. maja, ali i kasnije, gde se Tomas Markl na kraju nije ni pojavio i otpratio svoju ćerku, Megan Markl do oltara, opravdavajući se zdravstvenim problemima.

Zbog neugodne situacije, kada je prodao tabloidu svoje nameštene fotografije uoči venčanja, Tomas Markl je navodno iscenirao srčani udar i operaciju, a od tada ne prestaje da daje intervjue, posebno za britanske medije, u kojima koristi svaku priliku da oblati svoju ćerku.

Markl je navodno očajan što ga se njegova ćerka odrekla, zato je najavio da neće prestati da daje intervjue i izjave sve dok se ponovo ne pomire. Čini se kako je i sama Megan Markl shvatila da joj je mnogo bolje i pametnije, posebno što se tiče njene nove, kraljevske porodice, da se pomiri s ocem i primiri ga, pa je upravo iz tog razloga odlučila da otputuje u Ameriku gde će pokušati da izgladi celu situaciju.

Izvor: glossy.espreso.rs
Foto: Youtube/Printscreen

Megan Marklporodični odnosisusrettomas marklvojvotkinja od saseksa