Otvoren prvi Laundry Lounge u Beogradu

Po uzoru na svetske metropole, Beograd je postao bogatiji za novi turistički proizvod ali i za uslugu koja će svim stanovnicima prestonice u znatnoj meri olakšati kućne poslove i promeniti životne navike. Otvoren je prvi objekat za samouslužno i uslužno pranje i peglanje rublja salonskog tipa i prvi brendirani salon.

Prvi Laundry Lounge otvoren je u Njujorku još 2012. godine, a zatim se ponuda ove usluge proširila na ostale svetske gradove. Osnivač je kompanija LG.

Idejni koncept je osmišljen tako da posetioci mogu sami da donesu svoj veš i izaberu program pranja a dok čekaju moći će da se opuste u prijatnom ambijentu uz kafu, televizor, novine, besplatan wifi. Isto tako, mogu poveriti svoje rublje osoblju koje će pranje, sušenje veša i peglanje obaviti umesto njih.

Sistem naplate samouslužnog pranja određuje se prema cuklusu pranja a maksimalna količina veša je 10 kg. Kada je reč uslužnom pranju, sušenju i peglanju, cena se formira po komadu pa će cena ove usluge za košulju iznositi 250 dinara, sako 540, kaput 600, a za jorgan 860 dinara.

Uz pomoć najsavremenije tehnologije uređaja, u mašinama mogu da se peru odela, dečije plišane igračke, čak i krzna, bez ikakve štetnosti po tkaninu.

Objekat se nalazi u Belvilu.

Izvor: Promo
Foto: Promo

belvilbeogradLaundry Loungepranje veša