DARKO LAZIĆ O DRUGOM BRAKU I PRINOVI: Jedva čekam da mi Marina rodi sina!

Iako je u ovoj godini potpisao papire za razvod braka od Ane Sević, Darko Lazić je već spreman da uplovi ponovo u bračne vode i to sa devojkom Marinom Gagić sa kojom je već nekoliko meseci u vezi.

Pevač je otvoreno o tome progovorio, bez bojazni da će to zasmetati njegovoj bivšoj supruzi, budući da se i ona skrasila pored Danijela.

- Zaista sam sada srećan i ne mogu da krijem koliko sam zaljubljen u Marinu pošto mi se iz očiju sve vidi. Ne kažu ljudi džaba da su oči ogledalo duše. Marina mi mnogo prija, jednostavno smo se našli. Pored nje sam totalno opušten i mnogo smireniji. O braku sa Marinom razmišljam sve više, samo čekam da malo sve prođe, ipak ne treba srljati. Lepo nam je i ovako, a kad brak dođe na red, dobrodošao je - ispričao je Lazić, a zatim progovorio i o prinovi.

- Jedva čekam da mi Marina rodi sina. Mnogo volim decu, i sad se šalim kada kažem sina, ali svakako jedva čekam da opet postanem otac, šta god da dobijemo, dečaka ili devojčicu, bitno je da bude živo i zdravo. Nema lepšeg osećaja od roditeljstva, a ja sam lud za decom - završio je poletno priču Darko.

Izvor: Alo.rs/Svet
Foto: darkolazicofficial/Instagram

ana sevićdarko lazićdetemarina gagićprinovaTOP