ISPRAĆENA NA VEČNI POČINAK: Milena Dravić sahranjena u Aleji zaslužnih građana

Foto: Mirko Tabašević/Hello!/Arhiva

Milena Dravić sahranjena je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju pored svog voljenog supruga Dragana Nikolića.

Stotine i stotine ljudi okupilo se kako bi joj poslalo poslednji pozdrav na Novom groblju.

Kraj Mileninog kovčega, pored brata Radeta i bratanice Verice, stojali su mladi glumci Petar Benčina, Ivan Mihajlović, Nikola Rakočević, Andrija Kuzmanović, Slaven Došlo, Milan Marić i Miloš Timotijević, koji su nosiili kovčeg.

- Stvoreni smo za ljubav, smrt nije konačna. Ljubav je osnovni dar. Pred nama je žena koja je od Boga bila nadarena mnogim talentima. Najveći dar je imala, a to je ljubav. Nosila je dar ljubavi i po tome je ikona božja. Sve što je imala sve darove pretvorili su se u darivanje. Svi darovi i talenti završavali su se u ljubavi koju je ona pružala svima. Ali najviše ipak prema svome Draganu. Njihova ljubav išla je ka ljubavi Hristovoj, ljubavi sa velikim Lj. Ona je sada u naručju najvećeg, ali i sa svojim dragim ljudima koji su bili smisao njenog postojanja - rekao je mitropolit Porfirije.

Takođe, komemoracija povodom smrti srpske dive održana je danas u 12 časova na sceni "Danilo Bata Stojković" u Zvezdara teatru.

Izvor: Blic.rs
Foto/Video: Mirko Tabašević/Hello!/Arhiva; Pink.rs/YouTube

aleja zasluznih građanamilena dravićsahranaTOP