TI ME NIKAD NISI VOLELA: Sloba zapevao u "Zadruzi", Luna zavodljivo plesala ispred njega! (VIDEO)

Sloba Radanović ponovo je sinoć bio u "Zadruzi". Ovoga puta on je kao muzički gost pesmom zabavljao zadrugare. Tom prilikom došlo je do novog susreta pevača i njegove bivše devojke Lune Đogani.

Radanović se najpre pozdravio sa takmičarima koji su mu prišli, a zatim je na bini počeo da peva. Ubrzo je u kazino stigla i Luna koja je u društvu Mine Vrbaški otišla do šanka kako bi kupila piće. S obzirom na to da je delovala tužno, stanovnici Bele kuće u Šimanovcima su je tešili.

Ipak, Luna je prišla Slobi i nakon rukovanja otišla do svog društva. David Dragojević, Aleksandra Subotić i Savo Perović su je grlili a Luna im je prepričala susret sa nekadašnjim partnerom.

- Kako si? Pitao me je: 'Kako si?' Divno, kad tebe vidim - ironično je govorila Luna, da bi se posle nekoliko pića i na Savov nagovor uputila ka podijumu za igru i zavodljivo zaplesala.

Luna je pevala i veselila se sve vreme, čak i uz pesmu "Stjuardesa" koju je Radanović posvetio bivšoj supruzi Kristini Kiji Kockar, a u jednom trenutku zatražila je od Slobe da joj otpeva Đanijev hit "Ti me nikad i nisi volela", što je on za ljubav bivše drage i učinio.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Zadruga Official - PrintScreen/YouTube

aleksandra subotićdavid dragojevićluna đoganiMina Vrbaškisavo perovićSloba Radanovićzadruga 2