"SVIJET SE PROMENIO": Mladi Princ regionalne pop scene David Temelkov predstavlja žestoki pop-rock hit

Kada smo u nekim od prethodnih predstavljanja Davida Temelkova pisali o tome kako je žiri poslednjeg izdanja X faktora ostavio u suzama svojim nastupima, kako mu je vrata regionalne scene svojom svesrdnom podrškom pružio veliki Toni Cetinski – u prvom planu je bio Davidov muzički senzibilitet. Njegova muzikalnost očita je bila u baladama („Ljubavi“, „Balerina od stakla“, „Dal ona zna“, „Bila je bolja“, „Ljubav na daljinu“...) kojima je skrenuo pažnju širom regiona na svoj izuzetan muzički talenat.

Ipak, ovog puta – David Temelkov se na regionalnu scenu vraća u pravoj muzičkoj energetskoj bombi – i konačno ćemo čuti ovog mladog pevača kako grmi i koristi svoj interpretativni maksimum. „Svijet se primijenio“ pesma je koja će biti pravo osveženje i oduševljenje za sve koji znaju Davidov muzički put, a nesumnjivo će svojim kvalitetom radijskog hita privući i neke nove simpatije. Po mnogima impresivne Davidove vokalne sposobnosti ovom pesmom su dobile sasvim novu dimenziju.

O saradnji sa Davidom i radu na novoj pesmi govorio je i autor Miroslav Rus kaže:

- Posle prve ispitivačke faze u autorsko-izvođačkom duelu Davida i mene, mislim da sam pročitao njegovu snagu i prednosti, te sada krećemo iz sve snage. O kojoj snazi govorim, može se videti već na prvom singlu iz te serije - 'Svijet se promijenio'! David je tu pokazao sav svoj raskošni pevački talenat i po mom mišljenju otvorio vrata jednoj vrlo ozbiljnoj pevačkoj karijeri, koju ću, nadam se, zajedno sa svojim timom znati i moći pratiti. Rad sa njim zaista doživljavam kao projekat!

Izvor: Promo
Foto: Promo

David TemelkovMiroslav Rustoni cetinski