BEAUTY TEST: Šta omiljena boja karmina govori o ženi?

Neke dame vole crvene, neke ljubičaste karmine, a neke ne nose ni jedan... Šta vam sve to može reći o ženi?

Bilo da volite samo malo bezbojnog balzama za usne ili sjajni crveni ruž na ocrtanim usnama, vaš izbor ruža otkriva mnogo toga o vašem karakteru, samopouzdanju i porukama koje šaljete okolini.

Šta vaš omiljeni ruž govori o vama?

1. Sjajni ružičasti ruž nose vragolaste žene pune energije

Jarko ružičasti ruž vole da nose vragolaste žene, uvek spremne za avanturu. Dame koje privlači ova boja imaju tendenciju da najdosadnije izlaske pretvore u vrtlog zabave. Njihov ​​osećaj razigranosti odgovara i suptilno pokazuje njihovu nestašnu stranu.

2. Ljubičasti ruž nose originalne žene

Ova boja ruža iskače u masi, a žene koje ga nose ne plaše se da budu u centru pažnje, već u njoj sigurno koračaju i uživaju. Aura ovakvih žena zrači senzibilitetom i seksi samopouzdanjem i sigurno neće odustati od izazova. Ovi ruževi ukazuje na jedinstveni stil, budući da se žene koje biraju ovaj ton ruža ne boje da pokažu svoju individualnost.

3. Strastvene žene nose crveni ruž

Kao i žene koje biraju ljubičasti ruž, dame s crvenim karminom ne plaše se da budu u centru pažnje. Žene koje vole odvažne nijanse crvenog ruža se osećaju prijatno i jako kad privlače poglede. Karakter im ne dopušta da budu zanemarene ni u jednom pogledu, pa su i dosta glasne i odvažne u svojim mišljenjima.

Izvor: Espreso.rs
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

balzambalzam za usnecrveni ružkarminružruž za usne