IVANA TRIŠIĆ NA MUKAMA: Kofer srpske misice izgubljen na putu do Kine, ali je ona uspela da se plasira u top 30 najlepših devojaka na izboru za Miss sveta!

Naša predstavnica na izboru za „Miss World“ Ivana Trišić ušla je u top 30 najlepših devojaka na svetu. Izbor za Miss Sveta dvadesetčetvorogodišnju Obrenovčanku očekuje 9. decembra, a iako poslednjih dvadesetak dana prolazi kroz agoniju, naša lepotica nada se visokom plasmanu. Naime, Ivanin kofer, u kom je bilo 17 haljina dizajnerke Valentine Dukić by Sirena, u kojima je trebalo da se predstavi na revijama, izbornoj i humanitarnoj večeri je izgubljen.

Ivana je letela avionom kompanije „Turkish Airlines“ do Pekinga, a od Pekinga do grada Sanja, gde se održava izbor, letom „China Airlines“. Kofer je uredno čekiran na beogradskom aerodromu direktno do Sanje, odakle mu se gubi svaki trag. Naša predstavnica prijavila je izgubljen prtljag i organizatori „Miss World“, kao i predstavnici „Miss YU“ kompanije neumorni su u potrazi za njim.

Od 10. novembra, predstavnica Srbije snalazi se kako zna i ume, kombinujući garderobu koja joj se našla u ručnom prtljagu, dok su joj neke lične stvari poslate brzom poštom, dok je ostatal pozajmila od misice Crne Gore i ostalih takmičarki.

Iako prolazi kroz težak period, kada treba da predstavi zemlju na najbolji način, a nema sa čim, Ivana je jaka i bori se kao lavica. Međutim, postavlja se pitanje šta raditi za 17 unikatnih haljina, koje za nju, po meri, radila Valentina Dukić by Sirena i koje su joj potrebne za sva takmičenja.

Organizatori „Miss World“ su našoj predstavnici za jedno veče takmičenja obezbedili haljinu jednog kineskog kreatora, na kom je inače trebalo da nosi haljinu naše dizajnerke Valentine Dukić, a Ivana je, bez obzira na sve uspela da iznese takmičenje kako treba i plasirala se u top 30 modela.

- Uspela sam na trenutak da zaboravim na svoj problem i sa osmehom prošetam pistom. Dobila sam ogroman aplauz, pa je jedino dobro u ovoj situaciji da su me primetili - rekla nam je Ivana.

U koferu su se pored haljina, nalazile i druge vredne stvari, poput nacionalnog kostima i torbice koja je bila poklon za Humanitarno veče. Zanimljivo je da se Ivana snašla i za vreme predstavljanja u nacionalnoj nošnji, pa je na haljinu ogrnula našu zastavu.

- Večeras nemam nacionalni kostim, ali ova zastava je moja snaga. Imam nešto mnogo vredno, a to je zastava i grb zemlje koju predstavljam - rekla je Ivana sa osmehom na licu i pobrala simpatije prisutnih.

Inače, Ivana je te večeri trebalo da nosi haljinu Marijane Kerlete, sa oštampanim ženskim likovima iz naše istorije, kao i torbicu, koja je trebalo da bude poklon na humanitarnoj večeri, uz koju je Ivana imala posebno pripremnljen govor.

Ivana očekuje da joj pronađu kofer, kako bi zablistala u ostatku takmičenja, a nama ostaje jedino da budemo uz nju i nadamo se što boljem plasmanu 9. decembra.

Foto: Janko Maslovarić; Privatna arhiva

Ivana Trišićizbor za mismiss srbijemiss svetaTOP