OTVORENO O RAZVODU! Ana Mihajlovski: OK, ja sam oštećena i to sam sada zvanično potvrdila i sebi

Jedna od voditeljki aktuelne sezone popularnog programa "Pinkove zvezdice", Ana Mihajlovski je na svom Instagram profilu objavila iskren post o svom razvodu.

Šarmantna voditeljka je istakla kako se pre ili kasnije morala dotaći teme koja je nekada bila tabu, a koja danas predstavlja odluku koju donosite uz popodnevni čaj.

- Odmah da vam kažem, ne postoji takva stvar kao dobar razvod. Ne! Lažemo vas dok u sebi preživljavamo sedmi krug pakla, kakav ni Dante ne bi mogao da smisli. Ali dobro hajde, dešava se, ljudi se zalete u današnje vreme obično posle par meseci. Mislimo valjda ovo nam je šansa za 'happily ever after', pa se to kasnije pretvori u 'hell ever after' - napisala je Ana.

Kako joj je ova tema bliska i o njoj je rešila da govori javno, voditeljka se pozabavila i statističkim podacima. Ona je napisala kako se statistički gledano, najviše parova venča između 25. i 30. godine života, dok se najčešće razvode između 40. i 45. godine, dodavši da se kod nas svaki četvrti brak završi razvodom, dok je u svetu neuspešna svaka druga bračna zajednica.

Poseban akcenat Ana je stavial na činjenicu da drugi brak u 70% slučajeva ne može da bude uspešan ukoliko vučete repove iz prvog i imate decu sa prvim mužem. Čovek prvi razvod sebi možda i može da objasni, dok se posle drugog moramo zapitati šta nije u redu sa nama, smatra Mihajlovski.

- Drugi razvod je uglavnom jedna velika smrt, nešto posle čega se više nikada u potpunosti ne oporavimo, nego što nam kaže: 'OK ja sam oštećena i to sam sada zvanično potvrdila i sebi!' - zaključila je voditeljka.

Autor: Nadlanu.com/T.M.
Foto: an_amihajlovski/Instagram

ana mihajlovskipinkove zvezdicerazvodTOP