PREPORUKA NEDELJE: Vaja Dujović – koncert, knjiga, predstava, serija, restoran

Mlada glumica Vaja Dujović, široj javnosti najpoznatija kao Krinka u seriji "Jedne letnje noći" i Jovanka Čubrilović u seriji "Branio sam mladu Bosnu", vredno radi i u pozorišnim predstavama i na filmu. Otkriva nam da trenutno snima akcionu seriju "Državni službenik", čija glavna tema je Bia, kao i seriju "Lud, zbunjen, normalan", čije se snimanje odvija u Sarajevu. Iako joj uloge dama iz različitih perioda istorije stoje kao salivene, pa je po njima i postala prepoznatljiva, lepa Vaja dobija sve više prilika da svoj talenat iskaže i u nešto drugačijim rolama. Odnedavno se bavi i predstavama za decu, koje preporučuje upravo ovom prilikom, uz svoje omiljene koncerte, knjigu, seriju i restoran.

KONCERT

- Na sceni Kolarčeve zadužbine, osim redovnog repertoara, dešavaju se i koncerti Kamernog orkestra Muzikon - savremeni, interesantni, uzbudljivi i, pre svega, ne tako klasične izvedbe.

KNJIGA

- Dobila sam za Novu godinu priče jednog od mojih omiljenih reditelja Paola Sorentina "Nevažne tačke gledišta". Ako niste upoznati sa njegovim stilom, što iza kamere, što na papiru, ove priče su odličan put da se zaljubite u njegovo stvaralaštvo.

PREDSTAVA

- "Cica Micino pozorište" čini grupa mladih ljudi, među kojima sam i ja, koja se bavi teatrom za decu. Garantujemo maštovitost, originalnost i kvalitet. Preporučujem predstavu "Legenda o Hrabrosti" 3. i 17. marta u 12 časova, u Teatru na Brdu.

SERIJA

- Nedavno sam završila gledanje serije "Novine". Skoro nešto tako uzbudljivo nisam gledala, a da je s ovih prostora, tako da ovoj seriji ide moja topla preporuka! Sjajni glumci, uzbudljiva radnja, hrabra režija, odličan scenario.

RESTORAN

- "Stara kafana". Nedeljom fantastičan švedski sto, tokom nedelje klasičan meni jedne dobre kuhinje i, naravno, muzika. Spoj lepog, ukusnog, prijatnog, boemskog i priuštivog.

Autor: Svetlana Bogićević
Foto: Darko Manasić

preporuka nedeljeTOPVaja Dujović