ODMAH NASTAO HAOS U STUDIJU: Nadežda Biljić i Toma Panić se posvađali na početku emisije!

Nadežda Biljić Toma Panić stigli su u studio emisije ,,Zadruga - Narod pita", a već na samom početku nastao je totalni haos kada se voditeljka Dušica Jakovljević dotakla teme o njihovom prvom susretu koji se dogodio upravo večeras.

- Sreli smo se, ali on je popio kao i obično, pa nije video. Sa moje strane je bilo i prijateljstva, ali sa njegove očigledno nije. Meni je zasmetalo to što su njegovi prijatelji imali neke izjave, ja sam mu poslala ljudsku poruku, ali on voli kadar, pa je to objavio - rekla je Nadežda.

Međutim, u poslednjih nekoliko dana na društvenim mrežama pojavila se njihova prepiska zbog koje će Nadežda, kako je najavila, tužiti Tomu, jer je javno objavio njen broj telefona.

- Ja sam bio sa nekim društvom, meni stižu poruke od nje, jedna, pa druga. Logično je trebalo da shvati kada sam rekao da nemam slobodnih minuta - rekao je Toma.

- Rekao je i da sam dobila ponudu od njegovog druga da radim za 200 evra, kao preporuka, to je jako glupo - rekla je Nadežda.

Zbog ovoga je nastala ozbiljna rasprava, pa je Toma dao sve od sebe da objasni zbog čega se odlučio na takav potez.

- Budi malo dama i ne prekidaj me dok pričam! Ta priča koja se desila, to je moj prijatelj Srki. Zvali su ga u fazonu da pitaju da li ću biti ljubomoran, a on je rekao da će sve Toma da razreši sa Mikijem i našalio se, rekao je da je zaljubljen u nju. Jeste da sam objavio, zaboravio sam za broj telefona, a sa druge strane, ti si pevačica koju svi treba da zovu. Neću da se izvinim, jer je ona posle "Zadruge" pričala loše stvari o meni - rekao je Toma.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

dušica jakovljevićnadezda biljićsvađatoma panicZadruga - Narod pitazadruga 2