DRAGANA KATIĆ TUGUJE ZA KUMOM DRAGANOM TRIPIĆ: Krstila mi je sina, ne mogu da prihvatim da je nema

Mnogi ljudi iz sveta estrade i medija ne mogu da se pomire sa činjenicom da je Dragana Tripić vešanjem sebi oduzela život u noći između srede i četvrtka, a ova strašna vest veoma je potresla njenu kumu Draganu Katić. Njih dve su bile najbolje prijateljice punih 30 godina, a pre dve decenije su se i okumile pošto je preminula novinarka krstila voditeljkinog sina Bobana. Dragana kaže da ne može da prihvati kuminu smrt, kao ni njeni sinovi, koji su je obožavali.

- Mi smo se okumile pre 21 godinu. Cela ova situacija je mojoj deci i meni veoma teško pala. Ne znam šta da kažem. Sebi sam se zaklela da o njoj ne pričam u prošlom vremenu, jednostavno ne mogu da prihvatim to. Još uvek sam u šoku i ne mogu da prihvatim to stanje. Nemam taj čip u glavi da mi primi informaciju kakva jeste - kaže voditeljka i dodaje da se videla s Draganinom ćerkom nakon tragedije.

- Videla sam se sa Saškom, ali ne bih volela da se piše o njenom detetu jer nije bilo medijski eksponirano. Ona nije želela da medijski eksponira ćerku i unuku - kaže Katićeva.

Dragana ističe da je znala za probleme svoje kume, ali da je ona uvek bila ponosna i sve rešavala na svoj način.

- Upoznale smo se pre tridesetak godina i znala sam je iz nekog života koji nije bio vezan za javnost i novinarstvo. Živele smo dve zgrade jedna od druge, znam njenu ćerku Sašku ceo život. Prosto, znam kakva je bila, kao i njenu strukturu i suštinu. Bila je dobar i galantan čovek. Kad ona ima, imaju svi oko nje. Bila je plahe naravi, ali to je prosto išlo uz njen karakter. Reaguje u momentu, ali već posle toga je svoja, vesela i razdragana. Ponos joj je bio jako bitan i nije želela da govori o onome što je muči. Stoički je sve podnosila - završila je voditeljka.

Podsetimo, Dragana Tripić se u noći između srede i četvrtka obesila u svom stanu u Mirijevu. Novinarka, koju su prijatelji zvali Maci, u trenutku samoubistva bila je sama kod kuće, a sumnja se da se na ovaj potez odlučila zbog stambenog kredita u švajcarcima, koji više nije mogla da otplaćuje. Nju je u ranim jutarnjim satima mrtvu pronašla ćerka Aleksandra, koja je videla majku kako obešena visi metar od zemlje, zakačena za krevet na galeriji.

Izvor: Kurir
Foto: dragana_katic/Instagram

dragana katićdragana tripićkumeobesila se