HVALA TI NA OVOJ SREĆI I PONOSU: Sanja Đorđević ne skriva zadovoljstvo zbog ćekinog uspeha

Ivana, ćerka popularne folkerke Sanje Đorđević, pre nekoliko dana postala je doktor prava u 30. godini. Pevačica se na društvenim mrežama oglasila, rekavši da je ponosna na naslednicu, a brojni pratioci čestitali su joj na lepim vestima.

- Kao što znate, Ivana je posle studija prava, u Švajcarskoj polagala diferencijalni ispit da bi mogla i tamo da bude pravnik. Takođe, u Cirihu je završila i master za sportsko pravo. Mislila sam da će se zadržati na tome, ali njena želja je bila da položi i pravosudni ispit. Zaista ne znam odakle joj snaga, ali sam ponosna na sve što je uradila. Imala je da nauči 7.000 strana, polagala je osam ispita i nije imala pravo da padne nijedan, jer bi u suprotnom morala sve iz početka - kaže Sanja i dodaje:

- Ivana je od ujutro do uveče bila u biblioteci kod Hrama Svetog Save, bilo je veoma naporno, a i meni je bilo stresno, verujte mi. Njen cilj je da radi u nekoj od svetskih organizacija, da tamo zastupa sportiste i sa naših prostora. Zbog toga je i polagala diferencijalne ispite u Cirihu - objasnila je pevačica.

Na društvenoj mreži Instagram, Sanja je napisala:

- Dr mr Ivana Đorđević! Hvala ti živote na ovoj sreći i ponosu!

Izvor: Pink.rs
Foto: sanjadjordjevicofficial/Instagram

ćerkadoktor pravasanja đorđević