EMILI PRIŽELJKUJE SESTRU: Biljana Tipsarević progovorila o drugoj trudnoći

Pre nekoliko dana u javnosti je odjeknula vest da teniser Janko Tipsarević i njegova supruga Biljana, modna kreatorka, čekaju drugo dete. jih dvoje već imaju ćerkicu Emili, koju su dobili u januaru 2014. godine, a prinovi se oboje veoma raduju.

Biljana je priznala da nije želela da se sazna za trudnoću, s obzirom na to da je bila u osetljivom periodu, ali da nije mogla da je sakrije.

- Uopšte nismo očekivali da će se već sada saznati za trudnoću, ali bilo je nerealno očekivati da niko iz medija neće to saznati. U Beogradu sam, radim, viđam se sa mnogo ljudi, a stomačić se već nazire. Kada sam tokom prve trudnoće bila u četvtom mesecu, bilo je neuporedivo teže nego sada zaključiti da će uskoro stići beba. Mislim da se tek sada vraćam u normalu, jer sam tokom prva tri meseca imala jake mučnine, a bio je izražen i veliki gubitak energije. To je, zaista, bilo drugo stanje. Sada mi se, konačno, vraća energija, pa počinjem da se osećam uobičajeno. Ovog puta je mnogo toga drugačije neko kad je Emili, pre šest godina, trebalo da dođe na svet. Uostalom, nije to baš kratak period - kaže Biljana na početku razgovora.

Emili, Biljanina i Jankova ćerkica koja će za dva meseca napuniti šest godina, neizmerno se raduje prinovi u porodici, a volela bi da dobije sestru.

- Emili jedva čeka da dobijemo bebu i stalno priča da će je čuvati i pomagati mi. Išla je, čak, sa mnom kod lekara, a i pravi crteže za bebu. Misli da će stići devojčica, verovatno zato što to želi, budući da moja sestra ima sina, a i drugi je na putu. Emili mnogo voli brata, što je i logično, jer smo porodično jako vezani. Njih dvoje se divno druže, ali kad je čula da će dobiti još jednog brata, verovatno je zaključila da će biti u prevelikoj manjini, pa je "poručila" sestru, a mi još uvek nismo dobili odgovor na pitanje - kog pola je beba. Emili je nesebično dete, koje sve želi da deli sa drugima. Verujem da će tako i ostati, a Janko i ja ćemo poraditi na tome da shvati da ljubav, kad se deli, ne postaje manja, naprotiv – ističe Biljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: biljanatipsarevic/Instagram

Biljana Tipasarevićemili tipsarevićJanko TipasarevićTOP