Deichmann Fashion Talk: Suzana Perić - Može se napraviti brend u Srbiji

Prva modna konferencija namenjena modnoj industriji, influenserima iz ove oblasti, mladim kreatorima, modnim novinarima, modnim fotografima i svima koji vole i prate modu pod nazivom "Deichmann Fashion Talk" održana je 16. oktobra u hotelu Metropol u Beogradu. Pored ostalih, ovaj događaj je svojim prisustvom uveličala i Milica Pavlović, prva brend ambasadorka kompanije Deichmann kod nas.

Moderatorka drugog panela koji je nosio naziv „Modno tržište u SEE regionu“ bila je novinarka Aida Đedović, a govorile su Afrodita Bajić ispred modne kuće „Afrodita Mode Collection“, Slađana Milojević ispred „Fashion Aparel Cluster Serbia“, Maruška Topalović, vlasnica studia „Maruška“, Ljiljana Andrijašević, marketing direktorka brenda „Mona“, Suzana Perić, modni kreator i Vesna Jugović de Vinča predsednica kompanije „MissYu“.

Suzana Perić je završila Medicinski fakultet i prešla na Akademiju mode i dizajn. Danas je poznata modna kreatorka, a na konferenciji je govorila o modnom biznisu, izjavivši da joj je još od početka cilj bio da napravi svoj brend.

- Može se napraviti brend u Srbiji. Međutim, za svaki dobar brend treba 20-21 godina. Teško je, treba istrajati - objasnila je i dodala da se brend pravi i prenosi sa generacije na generaciju, ali trebalo bi znati kako. - Važni su biznis plan i cilj.

O čemu se još diskutovalo tokom panela pogledajte u video snimku u nastavku:

beogradDeichmann Fashion Talk 2019DeichmannFashionTalkinfluensermodasuzana perić