ODRŽANA PRVA PAKLENA ZADRUGOVIZIJA: Pobednik Milan Petković rasplakao se na sceni (VIDEO)

Sinoć je na televiziji Pink održana "Paklena Zadrugovizija", a tom prilikom gledaoci su uživali u spektaklu koji je pripremio Veliki šef.

Na velikoj sceni u Šimanovcima nastupili su: Dejan Dragojević, Nikola Orozović, Milica Kemez, Ceca Kitić, Bane Čolak, Jovana Tomić Matora, Lazar Čolić Zola, Stefan Milošević, Filip Reljić, Marijana Zonjić, Natalija Trik FX, Sani Trik FX, Stefan Karić, Bora Santana, Ivana Krunić, Maja Marinković, Vladimir Tomović, Filip Đukić, Mateja Matijević, Tara Simov, Stefan Kandić, Milan Petković, Marko Janjušević Janjuš, Ivana Šopić, Edis Fetić Edo, Rade Lazić, Mlađan Jovanović, Nina Babić, Mina Vrbaški i Ermina Pašović.

Svoj finalni sud dala je i publika koja je glasala putem Fejsbuka, na zvaničnoj stranici RTV Pink, a koju su gledaoci doneli odluku sinoć je saopštila voditeljka Dušica Jakovljević.

Naime, publika je najviše glasova uputila Edu Fetiću, koji je na poklon dobio poklon paket i novčanu nagradu u iznosu od 10.000 dinara.

- Nisam očekivao ovo! - rekao je Edis.

Tokom "Paklene Zadrugovizije", publici, stručnom i novinarskom žiriju predstavilo se ukupno 30 zadrugara koji su bili podeljeni u 15 grupa.

Pobednike je odabrao i stručni žiri koji su činili Slavica Ćukteraš, Luna Đogani, Ljupka Stević, Nadežda Biljić i Vuk Mob.

Žiri je odlučio da pobedu u njihovoj kategoriji odnese Milan Petković. Njega su zadrugari u bekstejdžu pozdravili ovacijama i gromoglasnim aplauzom, a Petković je počeo da plače od sreće. Ovaj zadrugar kao nagradu dobio je 10 hiljada dinara, poklon paket, ali mu je omogućeno i korišćenje mašine za pranje i sušenje veša. Osim toga, Milan je kao nagradu dobio pravo da na jedan dan poseti svoju porodicu.

- Ti si naša zvezda, Milane - govorili su zadrugari.

- Stvarno... Nemam komentar, nemam šta da kažem. Izvini, Janjuše - rekao je Milan koji je bio i više nego šokiran.

Ove noći na velikoj sceni u Šimanovcima priređen je pravi spektakl.

Kao i do sada, pobednike je birao stručni žiri i novinarski žiri, kao i gledaoci i to na dva načina - SMS glasovima i glasanjem na društvenoj mreži Fejsbuk.

Svoje stavove i glasove ove noći izneli su pripadnici sedme sile, a novinarski žiri je bio na mukama. Nakon nekoliko minuta novinari su odlučili da pobedu u ovoj kategoriji odnese Tara Simov koja je dobila 10 hiljada dinara kao nagradu.

- Prvo ću sve slatko da kupim. Neki šampon zbog crva i nešto slatko. Moraću da razmislim da li ću nešto kupiti Mateji - rekla je Tara Simov.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Edis Fetić EdoErmina PašovićJovana Tomić Matoramaja marinkovicmilan petkovićMina VrbaškiPaklena ZadrugovizijaTara Simovvladimir tomović