MAJA MARINKOVIĆ I EDIS FETIĆ IMALI AFERU: Sve se krije od Dragane Mitar!

Učesnica rijalitija "Zadruga 3" Maja Marinković krije od svoje drugarice Dragane Mitar da je imala seks sa njenim dečkom Edom Fetićem.

Starleta i kontroverzni biznismen iz Novog Pazara nisu odoleli jedno drugom, pa su se spanđali nakon provedene noći na jednom prestoničkom splavu. Naime, ona je njemu slala poruke kada je u medijima videla koliko dobro izgleda, ali na to je uticala i činjenica da je Edis dobrostojeći.

- Maja stalno ističe kako je njen otac imućan i kako ona ne mora da radi niti da traži sponzore, ali realnost je nešto drugačija. Ona je iz priče s njenom velikom drugaricom Draganom Mitar saznala da je Edo opasan baja i da je lak na novčaniku, te da je platio njenu pesmu i spot. Kako je i sama planirala da snimi singl, a nije imala para za to, Maja je skovala pakleni plan. Ona je želela da po svaku cenu namami Eda i da ga smuva, pridobije samo za sebe, te da ga rastavi od Dragane. Krenulo je muvanje preko poruka, prvo lagano, a onda agresivno - kaže izvor blizak starleti i dodaje šta je još Edisu poslala:

- Ostavi taj mali napičak, ja sam ribetina i za nju sam klasa. Ja nemam dete, sveža sam i poželjna. Ona ima repove, ima lude muškarce iza sebe. Šta će ti problemi, Edo - pisala je Maja, sve vreme pokopavajući prijateljicu Draganu.

- Edo, kao i svaki muškarac, nije odoleo nečemu što se nudi samo od sebe, pa je pao na Majine provokacije i napade. Dogovorili su se da izađu zajedno na jedan splav, ali tako da niko ne vidi da su došli skupa. Prvo je došao on, a onda i ona. Cele večeri su pili, smejali se i flertovali naočigled prisutnih. Maja je pijanog Edu smuvala začas. Pozvala je taksi i otišli su u njen stan. Uzavrele strasti su se razbuktale kao nikada do tada. Imali su seks do sledećeg dana u podne. Haos su napravili od stana - kaže izvor.

Izvor: Kurir.rs
Foto: majaamarinkovic/Instagram

 

aferadragana mitarEdis Fetićmaja marinkovicrijaiti zadrugaZadrugazadruga 3