MOJA MAJKA NIJE BILA DRUGA ŽENA: Kija Kockar objasnila zašto proziva ljubavnice!

Odgovarajući na pitanja koja su joj postavljali korisnici društvenih mreža, pevačica se osvrnula na konstataciju jednog od njih da ne bi trebalo da proziva ljubavnice kada je i ona sama rođena u vezi njene majke i oženjenog čoveka.

- Moj otac jeste bio oženjen, ali on se oženio kada je imao nekih 20 godina, možda je bio čak i mlađi. Ta veza vremenom nije uspela i razišli su se. Moja divna maćeha, sa kojom imam zaista super odnos, živi u inostranstvu, i tada je živela. Ona je ostala tamo, a moj otac se vratio u Srbiju i tek posle 15 godina je upoznao moju majku, a pre toga je tri godine bio u vezi sa drugom - objasnila je Kija pa je nastavila:

- Oboje su imali svoj život. Moj otac je, nakon raskida sa tom drugom ženom, upoznao moju majku i sa njom proveo deset godina. Ja sam jedino dete i od mog oca i od moje majke. Uvek ću prozivati ljubavnice koje se mešaju u tuđe brakove, ali moja majka se nije umešala ni u jedan brak jer je moj otac bio venčan samo na papiru jer su on i njegova supruga živeli odvojene živote dve decenije. Zbog toga želim da stanem u kraj pričama da je moja majka ljubavnica. Ona to faktički jeste bila jer je moj otac bio oženjen, ali ona nikako nije ušla u nečiji dom i otela nečijeg oca - dodala je Kockareva, pa zaključila:

- Krivo mi je što moju majku spominju u tom kontekstu zato što to nije tako, ali ljudi koji me ne vole će verovatno i posle ovoga da pričaju priče. Moje je samo da ispričam svoju stranu.

Izvor: PulsOnline.rs
Foto: kijakockar/Instagram

 

druga ženakija kockarljubavnicanadica zeljkovic