OČITALA MU LEKCIJU: Devojka Vladimira Tomovića ušla u "Zadrugu" (VIDEO)

Na imanje u Šimanovcima ušetala je porodica Vladimria Tomovića, a uz njih došla je i njegova devojka Isidora. Odmah po ulasku Isidora je prišla Tomoviću i poljubila se sa njim pred Minom Vrbaški, koja je doživela slom i pobegla u spavaću sobu.

Isidora nije časila časa, već je odmah iznela niz uvreda na račun Tomovićevog ponašanja.

- Ponašanje ti je grozno, ovo što smo gledali je katastrofa. Nisi jedini muškarac kome treba ovde zagrljaj, gledaj u mene! Oni su još mlađi od tebe, pa se ne ponašaju tako. Ne znam da li ti je dala dozvolu ova tvoja - odbrusila mu je Isidora.

Isidora nije krila koliko se razočarala u svog dečka, a on se sve vreme pravdao pred devojkom.

- Ja znam tvoju priču, već sam je slušala deset puta. Da ti objasnim, ovo što ti radiš je grozno. Ti si pre bio odličan kao čovek, a sada si grozan i kao dečko i kao čovek. Do danas sam bila tvoja devojka, bila sam kod tvoje mame i Vladana. Žena nije nikog vređala, ali ne može da se sabere. Fizički je odlično, a psihički, ti treba da se sabereš - govorila je Isidora.

- Nemoj molim te, znaš kako si ozbiljna! Uđi u rijaliti, molim te! Ne mogu Isidora, teško mi je - pravdao se Tomović.

- Onako po izolaciji da se razvlačiš! Jeste li vi normalni? Da si zajahao onog konja malopre! Sa njenim bratom i mamom, mislim strašno! Zamalo da jesi! Ako ćeš ovako da se ponašaš, kad izađeš nemoj da me zoveš, kao što si rekao. Drago mi je da se u tebi probudila sramota - odbrusila je Isidora, koja je mislila na vožnju u kočiji.

- Neću više, sramota me je da te izgrlim i izljubim! - pravdao se Vladimir.

- Ja se ne razvlačim tako sa muškarcima! - odbrusila je Isidora.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Mina Vrbaškivladimir tomovićZadruga