ONA JE DAMA NISKOG MORALA: Marija Kulić oštro osudila ponašanje Dragane Mitar (VIDEO)

U Beloj kući danas je održano suđenje, a ovoga puta su strane u sporu Dragana Mitar i Marija Kulić. Naime, Dragana je optužila Mariju da joj previše morališe, a da nije kompetentna za to.

Strane u ovom sporu su u uvodnoj reči rekle svoju stranu priče, a tom prilikom je nastao žestok konflikt.

- To je njeno mišljenje, to je vređanje mene. Ima potrebu da mi priča o mom moralu ili nemoralu. Neka gleda svoju ćerku. Prema mom mišljenju, ona nema pravo na to. Sve što radim ja radim sebi, ne njoj. Njen mentalitet je takav. Ona nije kompetentna da mi morališe, neka gleda svoju ćerku - rekla je Dragana.

- Smatram da sam visoko moralna žena što se tiče k*rvarluka i smatram da imam pravo da komentarišem žene koje nisu iz mog ranga. Mene ne zanima da li ti njega voliš ili ne. Ja smatram da ti nemaš emocije prema Edu, jer da imaš ti ne bi bila sa Tomovićem. Prošle godine je došao ovde tvoj švaler. Karma je čudo. Vratiće ti se sve kada se najmanje budeš nadala i najviše budeš volela. Dragana je dama niskog morala - rekla je Marija Kulić.

Nakon što su Dragana Mitar kao tužilac i Marija Kulić kao tužena izdeklamovale svoju uvodnu reč, usledili su i komentari porote koji nisu bili nimalo naivni.

- Ja sam rekao Mariji da je Dragana majka i da mora da gleda neke stvari iz tog ugla. Opet sa druge strane, Dragana zna za sve ružne stvari koje je uradila, i da se to osuđuje, međutim, ona je spremna na sve zbog ljubavi svog života. Međutim, to nije moralno, s*ks nije moralan. Ja podržavam ljubav i te njihove emocije. Sve što se radi mimo emocija, ja to osuđujem. Ako je Marija bacila optužbe na tu stranu, ja to podržavam - rekao je Mića.

Edis Fetić je stao u odbranu svoje devojke, ali Marija Kulić ga je odmah sasekla.

- Da li Marija ima pravo da morališe Dragani? Ja mislim da ovde većina ukućana nema pravo da bilo kome morališe. Druge osobe mogu da joj morališu, ali vi nemate pravo - započeo je Edo, ali ga je Marija sasekla.

- Ja se vodim samo onime što se desilo u rijalitiju. Sve ono što se desilo između Dragane i Miljkovića, Dragane i Tomovića, Dragane i Pavla, Dragane i Nenada, Dragane i supruga i sada ovo sa tobom. Ona ima muža i iako je u braku, ona se švaleriše sa drugim muškarcima. Ona nije razvedena, a moja ćerka je zbog svojih postupaka lošijeg morala - rekla je Marija.

Osim toga, ni Zorica Marković nije bila blagonaklona prema Dragani, te joj je uputila brutalne reči.

- Meni je zasmetala njena priča za Novu godinu, kada dođe njen muž. Tu su sedeli i pričali, Dragana je redovno pozdravljala svog supruga. Tortu nije ni spominjala. Svi smo kasnije skontali ko je to. Smatram da svi ti muškarci osim njenog muža traže aktuelnost. Smatram da je Dragana kriva. Nije trebalo ovog čoveka da dovodi ovde - rekla je Zorica Marković.

- Ona je rekla da je ona moderna majka, a ja sam rekla da sam staromodna majka. Ja sam u svakom smislu protiv prevare - rekla je Ermina Pašović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

dragana mitarEdis Fetić Edolepi mićamarija kulićZadrugazorica marković