DIRLJIV RAZGOVOR LUNE I ANABELE: Đoganijeva je molila da ne vređa Markovu majku (VIDEO)

Luna Đogani rešila je da sa svojom majkom Anabelom Atijas porazgovara o njenom sinoćnjem okršaju sa Markom Miljkovićem i Gagijem Đoganijem.

Naime, Luna je zamolila Anabelu da ne vređa Miljkovićevu porodicu, ali da sve probleme koje ima sa Gagijem treba da reši.

- Mama, ne mogu da gledam ono, da se gađate... Ja ne mogu da funkcionišem, ja sam između tri osobe. Ja ću biti sa njim, ti to znaš i ti to ne možeš da promeniš - rekla je Luna.

- Ne brini, neću ja ništa menjati. Ja neću da me ljudi hejtuju, tolike godine - pričala je Anabela.

- To što imaš sa tatom, to reši sa njim. Ono što si mi tražila da potvrdim, ja sam potvrdila - dodala je Luna.

- Prvi smo ti mi rekli da kažeš da si ti tati kupila kola, ali isto tako smo ti rekli i da kažeš da si Andreju prodala kola - rekla je Anabela.

- Molim te, samo nemoj majku da mu spominješ, možeš sve drugo. Njega to boli. On nikada ne priča o tim stvarima. Evo zbog mene nemoj to da pričaš. Uvek možeš da kažeš svoje mišljenje - pričala je Đoganijeva.

- Imala sam potrebu da ga povredim kao što je on mene. Marko je prvi počeo nisko da udara, on je spomenuo Andreja. Onda sam ja spomenula... On je meni rekao: "Bukva, bukvica", je l' treba da se stidim svog prezimena? Nisam došla da rasturim tvoju vezu, ja sam ovde došla da pokažem da ja nisam neka osoba koja rastura veze - pričala je Anabela.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

anabela atijasandrej atijasgagi đoganiluna đoganimarko miljkovićvređanjeZadruga