TI SI KU*VETINA, VIDIM TVOJ FILIP CVETA OD SREĆE: Milica Kemez i Iva Grgurić se posvađale na krv i nož! (VIDEO)

- Ako ti je već toliko stalo do Bore, zašto onda ne priznaš jednu svoju manu i grešku koju napraviš u vezi, pa bi onda mogli da napravite kompromis. Nemoguće da je za sve kriv Bora? - bilo je pitanje za Milicu Kemez.

- Ja ne znam kada sam rekla da je on loš? Ja sam sto puta rekla da kapiram da sam teška kao crna zemlja, da tražim previše, da sam ljubomorna u vezi, posesivna, da zahtevam možda previše pažnje, tu su neke stvari koje ja grešim u vezi... Ali imam neke kodekse. Niti sedim s drugim muškarcima, niti se grlim... Kao što on radi - rekla je Milica.

- Ne mogu da slušam ovo. Prva njena mana je ta što neće da prizna da je kriva. Bora je pun pozitive, ali otkako je sa Milicom on pada u začarani krug negative. Mislimo da nije Milica ovakva zbog Bore, nego Bora zbog Milice - umešala se Iva.

- Ja ne znam šta se ovaj leopard meša? Argumenti su ti glupi. Ti prvo odluči o kome misliš, dok pričaš da uvrćeš sebi br*davice i da misliš na Marinka dok se samoz*dovoljavaš u WC-u. Ti o tome razmišljaj, nemoj da ulaziš u moj odnos. Mani me tih priča. Mene mogu samo da nazivaju, a ti si k*rvetina! Vidim tvoj muškarac cveta. Propao dečko kao žeton! Mislim da ova budaletina ne može da komentariše moju situaciju - rekla je Milica.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

bora santanafilip djukicIva Grgurićljubavna svađaMilica Kemezzadruga 3