KOŠARKAŠ POZITIVAN NA KOVID-19: Nikola Jokić zaražen koronavirusom

Srpski košarkaš Nikola Jokić ima koronavirus! Zvezda Denvera obavila je testiranje, a rezultati su pokazali da je pozitivan na Kovid-19.

Poznati i odlično upućeni košarkaški novinar Adrijan Vojnarovski svetu je plasirao informaciju da je Nikola Jokić pozitivan na koronavirus.

Kako je Vojnarovski objavio, njegov povratak u Sjedinjene Američke Države je sada trajno odložen te ugrožen njegov nastup za Denver Nagetse u preostalim utakmicama NBA.

- Nikola Jokić, zvezda Nagetsa, testiran je pozitivno na korona virus u Srbiji i njegov povratak u SAD je privremeno otkazan. Bio je asimptomatičan od momenta kada je bio testiran prošle nedelje. Očekuje se da će Nikoli Jokiću biti odobreno putovanje u Denver u narednih nedelju dana - objavio je Vojnarovski na Tviteru.

Jokić nije imao simptome od momenta kada je testiran, te se u Denveru nadaju kako će ipak moći da se blagovremeno vrati i priključi planiranim aktivnostima Nagetsa.

Još sredinom juna u Denveru su izrazili zabrinutost za zdravlje igrača jer je utakmici prisustvovao Stefan Janković, košarkaš Partizana koji je pozitivan na Kovid-19. Kako je prvotimac crno-belih bio prisan sa ostalim gostima oproštajne utakmice Dejana Milojevića, Nagetsi su se tada uplašili za najveću zvezdu tima.

Izvor: Kurir.rs/Blic.rs
Foto: Denver Nuggets - YouTube/PrintScreen

Adrijan Vojnarovskidejan milojevićkoronaviruskošarkašKovid-19Nikola JokićStefan Janković