SRBIJA NA DLANU: LETO JE U ZENitU - posetite restoran Buddha-Bar Beograd

Beogradski restoran Buddha-Bar pruža jedinstveni kosmpolitski duh na obali reke Save, sa gotovo nestvarnim zalascima sunca koji se mogu doživete iz bašte restorana. Uz opijajuće zvuke Buddha-Bar muzike za koju je zadužen DJ Mudra, koji nam dolazi iz dalekog Meksika, predstavljaće vaš pravi odabir ovoga leta.

Svetski poznat koncept Buddha-Bar predstavlja kombinaciju ultimativnog hedonizma u kojem sva čula podjednako uživaju i čarobne muzike koja upotpunjuje ovo nesvakidašnje iskustvo. Bogatstvo ukusa koje nose različite kulture čini ponudu restorana, kroz eklektiku aroma Pacifika, istočne Kine, Japana, Tajlanda i ostalih azijskih uticaja na suptilan način povezanih sa Zapadom i domaćom tradicijom.

Savršen početak gastronomskog putovanja, predstavlja jelo koje uvek iznova iznenadi svojom autentičnom kombinacijom sastojaka. Reč je o pilećoj salati koja se davne 1996. godine našla na prvom jelovniku Buddha-Bara. I od tada je u ponudi svakog Buddha-Bar restorana na svetu. A zatim, po želji, suši pripremljen na "show kitchen" stanici, gde suši majstori pripremaju maki rolnice, sashimi, nigiri i ostale specijalitete. Za preporuku su i hladna i topla predjela, a u ponudi glavnih jela vas očekuje raznovrstan izbor specijaliteta od ribe, piletine, pačetine pa do australijskog wagyu beef-a, vrhunskog kvaliteta.

Otkrićemo vam jednu tajnu, po čemu se još Buddha-Bar Beograd izdvaja u svojoj ponudi. Sveža jadranska tuna od preko 70 kg, u restoran stiže u roku od 24h od ulova, u specijalnom tanku sa morskom vodom, gde zadržava sve ono što je čini jednom od najzdravijih riba. Direktno iz Jadrana, na tanjir se serviraju čuvena jela od tune, kraljevska tuna sa guščijom jetrom, pecnuta tuna, tatar tuna i druga.

Uz signature Buddha-Bara koktele i moktele, "Put svile" ili "Take me to the river", i pogled na reku Savu,
imaćete osećaj da ste otputovali u neke daleke, morske krajeve. Uz ponudu hrane i pića, uživaćete u enterijeru koji su osmislili projektanti iz Pariza, kako bi kroz odabrane boje i dezene preneli atmosferu Azije.

Vizuelnom savršenstvu doprinosi i monumentalna, pet metara visoka statuta zlatnog Bude, sa kojom prostor odiše dobrom i pozitivnom energijom. Najslađe ostavljamo za kraj ovog gastronomskog putovanja, pa se tako u okviru ponude Slatki kutak nalazi i japanski sladoled "mochi" u pirinčanom testu, kao naš favorit i preporuka za prave letnje dane, uz selekciju domaćih sladoleda i sorbea.

Tokom leta akcenat aktivnosti beogradskog Buddha-Bara biće na bašti restorana, sa pogledom na reku i svakodnevne nastupe DJ Mudre. Pozivamo vas da osetite svetski prepoznatljiv spoj autentičnog ambijenta, vrhunske hrane, "signature" koktela, začinjenih jedinstvenim muzičkim ritmovima. Doživite kosmpolitsko iskustvo i najbolju zabavu na "must see" i "must feel" lokaciji.

PROBUDDHITE sva čula i dopustite nepcima da uživaju u potpuno čarobnom ukusima koje pripremamo za ovo Leto u ZENitU.

Očekujemo vas svakog radnog dana i vikenda,
Vaš Buddha-Bar Beograd
Hercegovačka 14a/b, 11000 Beograd

buddhabarbeograd.rs

Kroz projekat Srbija na dlanu, redakcija nadlanu.com portala će do kraja leta predstaviti i ispratiti zanimljiva dešavanja i sugerisati šta posetiti u Beogradu i Novom Sadu, u našim banjama i na našim planinama. Sve na jednom mestu možete pogledati ovde.

Pokrovitelj beogradskog serijala je Ada Mall Shopping Center.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Izvor: Promo
Foto: Promo

beogradBuddha-Bar BeogradDJ MudrakoktelrestoransavaSrbija na dlanu