ŽURKA SA NASLEDNICIMA: Biljana Tipsarević proslavila 37. rođendan (FOTO)

Modna kreatorka Biljana Tipsarević juče je proslavila svoj 37. rođendan. Ova godina bila je posebna za Biljanu i njenog supruga Janka Tipsarevića, jer su ispunili svoj san o velikoj porodici.

Naime, lepa Novosađanka krajem maja na svet je donela njihovo drugo dete - sina Nou, kome se pored roditelja, najviše obradovala njihova sedmogodišnja ćerka Emili.

Povodom svog rođendana supruga uspešnog srpskog tenisera na društvenoj mreži Instagram napisala je emotivnu poruku, analizirajući još jednu svoju godinu.

- Ove godine je poseban rođendan za mene. Uz veliki blagoslov zdravlja mojih najvoljenijih i bebe koja nam je donela novu radost i sreću zahvalna sam i srećna na još jednoj godini više svog života. Ovaj put bez proslave sa svojim prijateljima, jer moj centar sveta su na današnji rođendan bila moja deca, a pred nama je život i vreme druženja sa mojim dragim prijateljima i saradnicima kojima se zahvaljujem na svim prelepim željama i ukazanoj pažnji - napisala je dizajnerka.

Danas je Biljana u društvu rođene sestre Jovane, njene dece i svojih naslednika napravila malu proslavu ovog važnog datuma.

Ona je na Instagramu objavila delić atmosfere iz porodičnog doma, gde joj mališani pomažu da oduva svećice na rođendanskoj torti, kao i poklon koji je dobila od ćerke i za koji je istakla da joj je najdraži.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: biljanatipsarevic/Instagram

biljana tipsarevićemili tipsarevićjanko tipsarevićnoa tipsarevićproslava rođendanatop_slider