ČINE GA MNOGO BOLJIM: Tri stvari koje će vam poboljšati seksualni život

Seksualne tehnike može da nauči bilo ko, ali to ne znači da će biti seksi. Ovo su tri stvari koje utiču na vaš seksualni život - čine ga mnogo boljim, a uopšte se ne tiču seksa. Ili se tako barem čini.

Kvalitetna ishrana

Ovo je vrlo jednostavno...ono ste što jedete. Ako po ceo dan grickate čips i ostalu nezdravu hranu, teško da ćete biti opušteni u krevetu. Naduven trbuh... nije baš nešto praktično ni poželjeno u seksu. Stoga, jedite zdravo, osećajte se dobro i sijajte iznutra. Glatka čvrsta koža bez celulita i fit telo učiniće da budete zadovoljni sami sobom, a onda će i drugi biti očarani vama.

Pažnja

U čemu je razlika između dobrog i odličnog seksa? U pažnji koju posvećujete partneru, a i on vama. Slušajte ga dok govori, gledajte ga u oči. Dodirujte ga i posmatrajte kako reaguje na vaše dodire tokom dana. Primenite isto i u krevetu.

Pobrinite se za sebe

Zadovoljna osoba je seksualno privlačna. Jedno povlači drugo. Jeste li primetili kako su i muškarci fokusirani na sebe u krevetu. I van njega. Bez imalo osećaja krivice rade uglavnom ono što žele, dok se žene žrtvuju za druge.

Nećemo ulaziti dublje u ovu problematiku, nego ćemo iz činjenica pokušati nešto da naučimo, a to je - da udovoljimo sebi. Briga za sebe nije samo odlazak u saunu, na masažu, vežbanje joge i stavljanje noćne kreme na lice. Briga za sebe je mnogo više od toga, to je prihvatanje i voljenje sebe. To znači slušanje sopstvenih želja i potreba i njihovo ispunjavanje. Žena koja zna šta je usrećuje i koju nije strah i sram da ispuni svoje želje, jeste žena s kojom svako želi da bude - u krevetu i van njega.

Izvor: Metro-portal.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

briga o sebidobar seksdodirikrevetkvalitetna ishranaljubavodličan sekspartnerpažnjaseksseksualni životveza