UVELIKO SE EDUKUJE: Veljko Ražnatović pokreće biznis sa svinjama u Titelu?!

Mladi bokser Veljko Ražnatović je odlučio da pored se pored sportske karijere oproba i u privatnom biznisu, pa će navodno postati uzgajivač svinja.

Kako je na miraz dobio ogromnu kuću i imanje u rodnom mestu njegove supruge Bogdane, u Titelu, Veljko je odlučio da iskoristi taj potencijal i oporba se u novom poslu.

U ovoj nameri je ozbiljan, pa je već počeo da čita i edukuje se o uzgoju životinja, razgleda neophodnu opremu za farmu, konsultuje se sa stručnjacima.

Ražnatović će početi sa uzgojem tovnih prasića, što se inače i preporučuje početnicima. Ukoliko mu dobro krene, mogao bi da nastavi sa uzgojem prasadi, ali i krmača.

A osim prodaje svežeg mesa, vredni Ražnatović proizvodiće i druge delikatese prozivode: pečenicu, pršutu, slaninu i kobasice.

U vezi sa Veljkovim dodatnim poslom zanimljiva je i činjenica da je njegova majka završila srednju poljoprivrednu školu, i to na odseku svinjarstvo.

Ono što je takođe zanimljiva činjenica, jeste da se njegovi tast i tašta, odnosno Bogdanini roditelji takođe bave posao uzgajivača, samo što su se oni opredelili za živinu.

Izvor: Telegraf.rs/Kurir
Foto: raznatovicveljko/Instagram

Bogdana Ražnatovićporodica Rodićprodaja pilićau Titeluuzgajivač svinjaveljko ražnatović